torstai 26. joulukuuta 2019

Boheemi kranssi heinistä

Boheemit kranssit ovat ihania. Tykkään erityisesti jo valmiiksi kuivista heinistä, kukista ja varvuista. Kranssi pysyy täsmälleen samanlaisena ja laadukkaana pitkään. Kranssin materiaalit on hankittu kukkakaupasta, omalta pihalta ja marketista. Vaaleiden heinien lisäksi kranssissa on värjättyjä heiniä, kuivattuja mustikan varpuja sekä muutama kuivattu maksaruohon kukinto. Liilat kuivat kasvin osat löysin kukkakaupasta. En ole varma onko kyseessä siemenkota vai mikä. Nämä olivat itselleni täysin vieraita.


Kranssi on symmetrinen ja alapainotteinen. Nykyiset kranssipohjat ovat niin kauniita, että on kiva jättää rengas osittain näkymään. Metallinen kranssipohja korostaa heinien keveyttä ja villiä luonnetta. Vastakohdat toimivat aina!


Kranssi päätyi takan koristeeksi. Odotan kuivempia kelejä ennen kuin siirrän kranssin ulko-oveen. Kranssin ilmettä on helppo muuttaa satiini- tai samettinauhalla. Ne säästin tällä kertaa myöhemmäksi.


Toivottavasti teillä on ollut mukava joulu. En muista toista joulua, joka olisi ollut näin palauttava, rento ja helppo. Ehdin jopa puutarhahommiin kranssin askartelun lisäksi.

Mukavaa loppu viikkoa!

SHARE:

3 kommenttia

 1. Onpa ihana kranssi, josta on iloa varmasti pitkään!
  Värit sopivat upeasti kaikkiin vuodenaikoihin.
  Ihana kuulla ihanasta joulustanne, meilläkin oli tänä vuonna rennoin joulu ikinä.
  Leppoisia välipäiviä! <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuin mikä - ei tarvitse aina olla niin täyteläistä :)

  VastaaPoista
 3. kaunis blogi, luonnon materiaalista saa todellakin kauniita kransseja,kaunis koti myös teillä, itse olen käpyjä paljon käyttänyt, sammalta ja naavaa, myös mustikan varpuja.Tervetuloa blogissani vierailemaan,ja hyvää alkavaa vuotta tietysti 2020 !

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig