maanantai 29. kesäkuuta 2020

Pionien juhlaa puutarhassa

Illat puutarhassa ovat olleet koko kesän melkoista herkkua. On ihanaa vastapainoa kiireelle kulkea katsomasa mikä kukkii. Viime viikko on ollut yhtä pionien juhlaa. Niitä kukkii ympäri pihaa, mutta kauneimmillaan ne ovat oleskelualueella. Upea yhdistelmä isojen ruukkuryhmien kanssa. 

pionit-100outdoor
pionit-100outdoor

Olen kerännyt koko kesän kukkia vanhaan liemikulhoon oleskelualueen pöydälle. Alue on muotoutunut hiljalleen tosi ihanaksi. Se on samaan aikaan suojaisa ja valoisa. Katos tuo kaivattu varjoa. Pystypergolat ja köynnökset olivat paras ratkaisu, joilla saatiin näkösuojaa nopeasti. Vehreyden määrä on pelkkää plussaa.

pionit-100outdoor
pionit-100outdoor
pionit-100outdoor

Tämä viikko tuo kaivattuja sateita kuivalle puutarhalle. Nyt on hyvä aika saksia leikkoja sisälle. Toivotaan lempeitä tihkusateita, jotta pionien kukinta olisi mahdollisimman pitkä. 

pionit-100outdoor
pionit-100outdoor

Kirjoitin pioneista vinkkiartikkelin Versoilevan sivuille. Alla olevasta soittimesta voit myös kuunnella uusimman Puhetta puutarhasta -podcastin, jossa sukelletaan pionien maailmaan. Podcast jää kesätauolle, mutta palaa virkistyneenä taas elokuun alussa. 


Ihanaa viikkoa! Toivottavasti sateita piisaa nyt kaikille. 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig