tiistai 4. elokuuta 2015

TERVEISIÄ LILJABINGOSTA!

En voi vastustaa messujen liljabingoa, vaikka tiedän, että todennäköisesti en saa sitä mitä lapussa lukee. Homma on täysin TUURIpeliä. Ostan AINA vaaleanpunaisia liljoja. Ja tätä sieltä sitten tulee. Pitäisikö tässä nyt itkeä vai nauraa. Tuo persikka on aika ihana, mutta sitten tuo keltainen.
 


Ja ensi keväänä taas uudestaan onnea koittamaan. Takuulla!

SHARE:

30 kommenttia

 1. Voi hyvänen aika! Mulla sattui tulemaan oransseja, vaikka myös ostin vaaleanpunaisia! Joka vuosi ajattelen etten enää osta mukulalaarista messuilta ja aina se on yhtä houkutteleva:) Liljabingo on erittäin kuvaava ilmaisu! Mutta tuo persikka on tosiaan ihan viehättävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Persikka on aika erikoinen. En ole siihen muualla törmännyt. Jotenkin sitä menee ihan sekaisin keväällä messuilla kun haistaa mullan ja sipulit pitkästä aikaa :D

   Poista
 2. Tuo liljabingo onkin ihan oikea nimi messujen sipulimyynnissä. Eräistä valkoisista sipuleista kasvoi keltaisia ja oransseja. Voisin vaihtaa oman persikkaiseni sinun keltaiseen, ellei vaihtaminen olisi liian vaivalloista.. Persikka on sellainen väri, jolle ei oikein omassa pihassani ole tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin juuri. Ne menevät ihan vääriin paikkoihin. Iloinen yllätys sen sijaan oli valkoinen madonnanlilja. Kohta sekin kukkii :)

   Poista
 3. Liljabingo :D Tuolla FB Puutarha ja piha- ryhmässä on paljon tämä sama teema esillä. Itse odottelen, minkä värisinä messuilta ostetut päivänliljat avautuvat. Eka näyttää rusopäivänliljalta (piti olla tummanvioletti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne päivänliljat sun muut mua epäilyttää eniten. Moni on saanut minkä tahansa muun kasvin juuri keltaisena päivänliljana. Olisin tyytyväinen rusopäivänliljasta, en usko että siellä yhtään violettia on ollut oikeasti :D

   Poista
  2. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153160926434353&set=a.10152747775424353.1073741828.709394352&type=1&theater Juuri aukesi tämä :)

   Poista
 4. Sama juttu on tullut esiin pionijuurakoissa - nyt minulla on useita VAALEANPUNAISIA, vaikka olin valikoinut valkoisen ja tummanpunaisen... Pääasia että on kukkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sinun viimeinen lauseesi kyllä kiteyttää tämän hässäkän :D

   Poista
 5. Hah-hah, et parempaa sanaa olisi voinut keksiä! Messuilta ostetut sipulit (ja juurakot) ovat bingoilua kerrakseen..! Tuo persikka on minusta ihana, voi siinä bingossa näköjään kuitenkin pikkuvoittoja saada. =)

  VastaaPoista
 6. Persikka on ihana! Mietin kanssa aina, että minkälaiset tyypit näitä liljoja oikein käsittelevät, hoitavat työnsä ainakin tosi huonosti. Ihana tuo kuva sinusta liljojen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Luulen että randomilla vaan mättävät niitä laareihin ja sitten lätkivät vaan jotain lappuja. Ne on jo Euroopan toisella puolen, kun meillä vihdoin keltaiset liljat kukkivat :D

   Poista
 7. Tässä siis selitys sille, miksi ostamani liljat eivät ole sen värisiä kuin piti! :D En osta messuilta kovin usein liljoja, joten kokemusta ei ole niin paljon, että olisin voinut asian itse päätellä. Olipa mukava tietää, miksi kukkapenkkini kukat eivät olekaan sen värisiä kuin piti!. Olen jo välillä pohtinut valitsinko kuitenkin eri paketin kuin piti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi edes joskus sitä mitä piti. Se olisikin jo vaihtelua!

   Poista
 8. Persikkaiset on aika hauskan väriset ja keltaiset, no, ne on tosi keltaiset. Ei toisaalta mikään hassumpi mutta ei nyt ihan ehkä persikan väristen parina.
  Melkoista bingoa se joskus on näiden kasvien kanssa :D

  VastaaPoista
 9. Täytyyhän sitä vähän jännitystä olla... :D
  Tuo liljabingo on kyllä osuva sana. Taisinkin kertoa sulle, että tätini on kolme kertaa yrittänyt ostaa valkoisen särkyneensydämen juurakoita messuilta. Ja kaksi ensimmäistä kertaa, ne olivat tavallisia pinkkejä. Tänä vuonna juurakosta tulikin jaloangervoa. Joten koskaan ei tiedä mitä saa. Mutta jos ottaa asian liljabingona, niin saa hauskuutta elämään.
  Ihania ne ovat kuitenkin leikkona, missä värissä vaan. Mäkään en ole tuohon persikkaan aiemmin törmännyt, se on tosi kaunis lajike.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ostanut sen Alban vasta kaksi kertaa. Oli sentään särkynyt sydän, mutta ei 'Alba'. Se pitänee hankkia jostain luotettavammasta paikasta. Se on yksi mun must have-kasveista.

   Persikka on yllättävän nätti. En ole minäkään tuollaista myynnissä nähnyt.

   Poista
 10. Heh, minä pelasin varman päälle ja ostin valkoisen särkyneen sydämen kukkivana. Oli varmasti Alba :) Leikoksi olisivat joutuneet keltaiset liljat minullakin, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta nuo keltaiset on tosi kauniita, mutta ei ne sovi mihinkään. Ainakaan tuohon penkkiin, kun nyt siellä kukkii myös vaaleanpunaiset.... :/

   Poista
 11. Minulla oli entisellä kotini takapihalla pyöreä kukkapenkki, johon olin istuttanut keltaisia liljoja, Kun ne kukkivat, oli kuin aurinko olisi loistanut siellä. Se valaisi pilvisenkin päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin nuo on tosi näyttäviä auringossa. Ne pitää varmaan erottaa ihan omaan penkkiinsä :)

   Poista
 12. Messuilla on myös suomalaisia myyjiä, joiden taimet ja sipulit on sitä, mitä lupaavatkin. Liian monet pettymykset kokeneena olen oman valintani tehnyt.

  VastaaPoista
 13. Puutarhakauppiaillakin tuntuu olevan värit sekaisin. Tummanpunainen syysleimuni kukkii valkoisena:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värisokeita koko jengi. Ja aina seuraavana vuonna uudestaan. Joku hollantilainen kerran messuilla valitti,että irtosipuleiden myyjät pilaavat heidänkin maineensa (heillä oli pusseissa). Ja juuri heiltä osit särkynytsydän 'Alban', joka ei ollut alba :D

   Poista
 14. Joo, liljabingoa on tullut pelattua. Joka vuosi päätän, etten kyllä sorru pelaamiseen ja yhtä varmasti aina sorrun. Pitäisiköhän perustaa liljabingoriippuvaisten tukiryhmä? Kokoonnuttaisiin kimpassa katselemaan keltaisten ja oranssien liljojen kuvia ja hoettaisiin kuorossa "ei enää koskaan liljabingoa".
  Ei vaan, on sitä maailmassa kamalampiakin asioita, kuin liljabingo. Ja hiukan jännitystä on aina hyvä olla elämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan sitä on kamalampia asioita. Rumia kukkia kun ei juuri olekaan. Tukiryhmä olisi tosiaan hyvä idea. Mikä ihme siinä on, että juuri kukaan ei halua noita keltaisia ja oransseja? :D

   Poista
 15. Ai että tuo persikkainen on kaunis, pitääköhän munkin alkaa bingoamaan :D

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig