lauantai 23. huhtikuuta 2016

Tukholman puutarhamessut

Tukholman messuista on pyydetty paljon kuvia, joten täältä pesee. Mitään mullistavaan Nordiska Trädgårdar messuissa ei ole, mutta nautin siitä, että ne ovat isommat. Jokainen yksittäinen ständi on kivasti laitettu. Messut ovat kivien ja kalusteiden sijaan kasvien ja pikkutavaroiden juhlaa.

Pinnalla olivat edelleen rouheus ja ruoste. Käytetyn näköisiä punasaviruukkuja, ruosteisia tarjottomia, rullakkoja, laatikoita ja ties mitä. Kasveista toistuivat erityisesti erilaiset vuokot, kylmänkukat, ja lemmikit sekä rosmariini. Neidonhiuspuu on ehdoton trendipuu, joka löytyi joka osastolta.

Kukka-asetelmia oli valtavasti. Joko ne olivat suuria ja näyttäviä tai yksittäisiä kukkia pikkumaljakoiden ryhmässä. Molemmissa toistui niittymäinen keveys. Idea-aluilla pinnalla oli metsä, kuorikate ja luonnollisuus. Kuivuneita tammenlehtiä sekoitettuna kuorikatteeseen näkyi parissakin paikassa. Sisäkasveista trendikkäimpiä olivat erilaiset pikkukaktukset. 


Parin vuoden päästä pitää päästä uudestaan!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihanalle näyttää! En ole tuolla koskaan käynyt. Monesti olen haaveillut!

  VastaaPoista
 2. Huh miten ihastuttavia kuvia - tässähän ihan pakahtuu kauneuden äärellä

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, erityisesti tuo kärhöjen ja heinän yhdistelmä oli todella raikas ja jäi minun mieleeni ... ideaa voisin hyvin koettaa toteuttaa omassa pihassa.

  VastaaPoista
 4. Voi, millaisia herkkuja!
  Vielä minäkin Tukholman messuille menen, mutta milloin, se jää nähtäväksi. Onko siellä samalla tavoin laitureita, ekovessoja, grillejä ja muita vempaimia, kuten Hesan messuilla?

  VastaaPoista
 5. Kyllä näytti kauniilta, ainakin kamerasi kautta, terkuin Suska.

  VastaaPoista
 6. Ainakin patinoituneet ruukkuni ovat siis muodikkaita! Mielenkiintoisia kasvinäkymiä!

  VastaaPoista
 7. Minäkin haluan joku vuosi tuonne Tukholmaan! Ihan vaan siksi, että on isompaa - ja kevät pidemmällä. Ja tietysti siksi, että jotkut muutkin ovat menneet sinne ja kehuneet messuja!

  Sini K.
  joka palasi tänä aamuna arkirealismiin räntäsateen merkeissä (vastaisku tälle blogissa)
  www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtavan upeita kuvia! Tolla pelakuullakin näkyy noi karvat ihan selvästi.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig