perjantai 1. huhtikuuta 2016

NYT ON AMPPELEITA

Olen aivan myyty Ikean ANVÄNDBAR-mallistoon, jonka on luvattu ilmestyvän huhtikuun alussa. Kestävää kehitystä ja vihreämpää elämää juhlistava mallisto tarjoilee punasaviruukkuja Ikean tyyliin ja ennen kaikkea amppeleita. Olen myös vaikuttunut kukkapöydistä, jotka ovat tulleet muotiin taas. Oikea esikasvattajan unelma. Siis meidän kaltaistemme, jotka räjäyttävät kodin täyteen huhti-toukokuun ajaksi potteja ja purnukoita. Pitäähän meidänkin mahtua siivoamaan ja elämään. Jokainen tyhjä taso on tervetullut lisä. 
kuvat: Ikea

Minä hilpaisen juuri Turun Piha&Puutarha-messuille luennoimaan. Tulkaa kuuntelemaan, jos olette kulmilla. 

Aurinkoista viikonloppua!

SHARE:

16 kommenttia

 1. Ihania amppeleita.
  Mukavaa messuja! Nautihan...

  VastaaPoista
 2. Jännää, miten nuo naruamppelit ja kukkapöydät tulee taas vuosien jälkeen muotiin. Joskus 90-luvulla minullakin oli useita naruamppeleita ja niissä korit. Tuollaisia kanttisia punasaviruukkuja mulla on ennestään,meidän kylällä asuu keraamikko, jolla oli tuotannossa tuollaista mallia, ehkä juuri silloin 90-luvulla.
  Vanhanajan kukkapöydät on upeita, pitäisköhän kaivaa varastosta sellainenkin esille?
  Hyviä messuiluja, minä menen viikon kuluttua Helsinkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule ihan samaa mietin. Miten rumia ne olivat 10 vuotta sitten ja nyt ei voi elää ilman. Kiva tietysti, että niitä on vähän päivitetty. Ja kaiva nyt ihmeessä se kukkapöytä esille. Mä tykkkään eniten sellaisista 50-luvun virityksistä.

   Ja mäkin oon menossa Helsingin messuille perjantaina :)

   Poista
 3. Juuri kun kukkapöydät on heivattu kaatopaikalle, tulevat ne taas muotiin. Tuollaiselle olisi kyllä käyttöä, sillä pöytätila alkaa jo loppua. Mukavaa messupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri. Ei mitään järkeä. Mutta totesin jo viime keväänä erilaisten taimihyllyjen tarpeellisuuden. Eri kätevää!

   Poista
 4. Noista joku voisi kotiutua meillekin, varsinkin jos saisin tuon urakoitsijan tekemään muutaman reiän kattoon. Se on meinaan reikäallergikko! ;) ps. tarkoitit varmaan huhti- eikä helmikuuta postauksessasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaaa.... Mun aivot toimii noin. Ihme ettei ole sen isompia virheitä. Pitää korjata. Kiitos kun huomautit. Mulla menee numerot, viikonpäivät ja kuukaudet sekaisin. Aina ja poikkeusetta :D

   Poista
 5. Houkuttelevia tuotteita. Amppelit on käteviä, kun kukat saa valoon käyttämättä vähäistä tasotilaa. Ja nuo kantikkaat ruukut ovat tosi tervetulleita.
  Mukavia messupäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kiinnostaa tuo laakeampi pyöreä ja matala ruukku. Ja iso amppeli. Tosi houkuttelevat kuvat ovat tehneet. Pisteet siitä!

   Poista
 6. Hei ihania ruukkuja tulossa! Amppeleita on pitänyt savesta muotoilla jo pitkään, mutta en taida saada mitään aikaiseksi ennen kurssin päättymistä tältä keväältä. Oletko Kevätmessuilla jollakin tietyllä osastolla? Myös perjantaina siellä, terkuin Suska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen vapaalla, voitko kuvitella? Tai no, pari tapaamista yhteistyökumppaneiden kanssa olen järkännyt, mutta muuten hiihdän ja haahuilen siellä kuten muutkin turret. Nykäise hihasta jos en huomaa. Ja perjantaina olen mäkin siellä :)

   Poista
 7. Todella kiva tuo tarjotintyyppinen amppelijuttu :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkeistä, juurikin amppeleita ja taimitasoa vailla olen. Pitänee suunnata Ikeaan :)

  VastaaPoista
 9. Juuri tuollaista tarvitsin. Kaikki etelä-ikkunat on jo tupaten täynnä taimia. Muutama koukku löytyisin näköjään katosta valmiina edellisen asukkaan jäljiltä. Kiitos ratkaisusta, joka on totaalisesti päässyt unohtumaan!

  Terveisin Ruskaliina ~Simply Tiny Living-blogi~

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig