perjantai 9. syyskuuta 2016

Habitare 2016

Värit ovat virallisesti palanneet. Voimakkaat vihreät, punainen, munakoiso, sininen ja kultainen. Näitä näkyi eniten. Voimakkaiden värien vastapainona oli huurteista roosaa, pellavaa, luonnollisia sävyjä. Kaikesta kuitenkin huokui villi ja vapaa meininki, oman erilaisuuden korostaminen, luonnon materiaalit ja viherkasvit.


Tulevaisuuden trendeistä koottu Signals edusti selkeästi yksilöllisyyttä, kerroksellisuutta ja värejä.Erilaista laatoista koottuja pintoja näkyi seinillä ja lattioilla. 


My o my oli koonnut  hyvin erikoisen osaston, jossa riitti katseltavaa. 


Deko-lehden osaston kyljessä oli viihtyisä nurkkaus täynnä viherkasveja. Hieman etäiseksi jäi tämän tilan rajauksen tarkoitus, vaikka se kaunis olikin. 


Kaiken värin vastapainona oli paljon koivuvaneria ja puuta, ilmavia muotoja, käsitöitä ja vaaleutta. Nuoria ja pieniä yrityksiä kasannut kulma oli todella mielenkiintoinen. Erityisesti mieleen jäi Woodyn osasto ja sen hauskat puusepät.


Matrin osasto oli varmasti kuvatuin. Vaalean säyinen osasto oli myös messujen valoisin. Sängyt oli stailattu upealla otteella. Punottuja koreja ja kuivattuja kukkia. Niistä oli Matrin osasto tehty.


Antiikkiosasto oli kiva lisä. Vaikka se melkoinen romulandia onkin niin moni yksittäinen osasto oli panostanut kivalla otteella ulkoasuunsa.
.

Menkää Habitareen. Messut olivat paranteet hiipunutta meininkiään ja pohjan layout oli paras vuosiin. Kannatti käydä. Mukavaa lauantaita!


SHARE:

10 kommenttia

 1. Oih, ihanaa vihreää. Vihreä on aina ollut lempivärini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ei missään nimessä, mutta nyt olen pikkuhiljaa lämmennyt. Näin se vaan kummasti menee :D

   Poista
 2. No viimeinkin jotain muuta kuin beigeä. Olikohan joku teatterikappalekkin tai elokuva nyt menossa "beige tappaa" ja minä olen samaa mieltä. Nyt saan ihan rauhassa hurahtaa väreihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siellä pellavaa / beiegeäkin, mutta mun silmät ahmi värejä :D Hurahda rauhassa vaan :D

   Poista
 3. Nuo neljä ensimmäistä kuvaa: ♥♥♥!!! Ihania värejä ja rosoista ilmettä - rakastuin!

  Kiva kuulla, että sinne todellakin kannattaa mennä. Multa jäi tänä vuonna väliin (itken krokotiilinkyyneleitä), kun ei vaan käynyt aikatauluihin, mutta ensi vuonna on pakko päästä. Pakko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo eka kuva on viimeisen päälle mun makuun. Siinä on just ne värit mistä nyt tykkään. Se oli tauluna Signals-osastolla. Menet ensi vuonna, onneksi se on joka vuosi. Mä haluan puolestani Formexiin ensi vuonna, harmittaa kun en nyt mennyt.

   Poista
  2. Formex - tuo olikin ihan uusi juttu mulle. Googlasin ja kiinnostuin > ens syksynä voi pitää kiirettä, heh heh... ;)

   Poista
  3. Tukholman messut on valovuosien päässä meikäläisten messuista. Myös Nordiska Trädgårdar on huikea.

   Poista
  4. Kiitos, kun sivistät ummikkoa näillä messuinfoilla - kaikki uusi tieto otetaan kiitollisena vastaan! :)

   Poista
 4. Kyllä mä vielä joskus Habitareen meen :D Aina vaan jää ja kun matkaa on sen verran, että se vaatisi vähän etukäteissuunnittelua. Mutta, ihanaa että värit ovat palanneet, mä liputan sille! Vaikka tykkäänkin vaaleasta ja raikkaasta, vierastan valkovoittoista sisustusta omassa kodissa. Nuo laatat... <3

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig