sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Valintoja ja haaveita

Kuvat ovat viime viikolta, kun olin tulossa töistä väsyneenä, mutta onnellisena. Siinä mielentilassa puutarhakin näytti ihan erilaiselta. Ilman kumppareita oli myös aikaa pysähtyä katsomaan. 


Yksi elämäni tärkeimmistä asioista ovat omannäköiseni valinnat. Työ on selkeästi osa sitä.  Toivon, että saisin tehdä töitä aina freelancerina. Pelottomuus ja luottamus elämään ovat niitä asioita, jotka mahdollistavat myös epävarman oloiset valinnat. 


Valinnat ja haaveet ovat aina saaneet ison tilan elämässäni. Ne puolestaan ovat määrittäneet suunnan. Sanoina ne ovat kovin isoja, mutta ei niiden tarvitse olla. Ne ovat myös pieniä asioita, jotka tekevät arjesta maukkaan.


Syksyn lämpimin villaboncho on Boomerangin. 

Tämän viikon haaveita ovat maalattu pojan huone, uusi kranssi etuoveen, aikaa lasten kanssa, ainakin yksi metsäretki, jokin uusi ja jännä käsityö, haravoitu piha sekä tehokkaasti käytetyt työpäivät, jotta listan alkupäälle jää varmasti aikaa. Heh!

 

Tehdään myös maantaista onnellinen. Mukavaa viikkoa!

SHARE:

22 kommenttia

 1. Kiitos tsemppaavasta postauksesta!
  "Yksi elämäni tärkeimmistä asioista ovat omannäköiseni valinnat." > tätä aion minäkin noudattaa! Rohkeutta on pitänyt kerätä jo jonkin aikaa, mutta nyt sitä tuntuisi olevan tarpeeksi. Toivottavasti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana <3 Toivottavasti sun unelmat ja suunnitelmat toteutuvat :)

   Poista
 2. Oletpa kuvissa onnellisen näköinen. Hyviä ajatuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olenkin. Päivä oli tosi kiva. Kuten päivät yleensänkin ovat :D

   Poista
 3. Haaveet ja uskalijaat päätökset ovat olleet meilläkin paljon puheissa viime aikoina.. Onnellisuus on tärkeintä, muulla ei niin väliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatetaan uskaliaita päätöksiä :D Mä tingin mielelläni rahasta, kun jos vastineeksi saa vapautta :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sinähän se vasta uskalias oletkin ollut viime aikoina :D

   Poista
 5. Hyvä teksti! Olen huomannut, että iän karttuessa elämä käy päivä päivältä rakkaammaksi ja enemmän oman näköiseksi. Siitä huolimatta ainakin multa puuttuu vielä juurikin tuota rohkeutta tehdä niitä epävarmojakin valintoja, mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa. Ja ehkä matkaan kannattaakin lähteä juuri tuollaisten pienten arkihaaveiden kautta. Joten kiitos kun muistutit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kova kutomaan turvaverkkoja ja tekemään b-suunnitelmia. Ne mahdollistavat riskimmät valinnat. Hölmö ei tarvitse olla :) Ihanaa jos tekstistä oli iloa :)

   Poista
 6. Niin seesteistä, nautitaan maanantaista ja samoin syksystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se juju onkin. Kun osaisi ihan aina nauttia jokaikisestä päivästä. Nykyään se jo onnistuukin melko hyvin :)

   Poista
 7. Ihana postaus, kaunokainen <3
  Minä just tein tänään ensimmäisen pienen askeleen tuon uskalluksen suuntaan.. loppu on kylläkin jostain muusta kuin itsestäni kiinni. Ja koskaan, koskaan ei kai voi haaveilla liikaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Ellis <3 Kaikki asiat ei tosiaan ole itsestä. En ole ikinä ymmärtänyt sitä suomalaisiin iskostettua epäonnistumisen pelkoa. Mäkin teen välillä jotain satunnaisia työkeikkoja, jotka on oman alan ulkopuolelta. Koska niillä maksaa leivän. Ja nekin on kivoja. Ei siinä ole mitään noloa. Ja jos tämä ei kanna niin aina voi tehdä uusia päätöksiä ja haaveilla uusista asioista. Tsemppiä!

   Poista
 8. Yrittäjänä tunnistan juuri tuon tunteen, kun saa tehdä omanoloisia töitä, pieniä iloja, jotka tuntuvat valtavan suurilta. Ihanaa syksyä, nautitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään aikatauluksen vapaudesta ja siitä, että saan olla koko ajan kotona. Nautitaan :)

   Poista
 9. Kuulostaa hienolta. Omassa elämässäni olen ikäväkseni saanut viime aikoina todeta, että meikäläisen on ihan turha haaveilla mistään. Onnen ja ilon suon toki muille. Onnellisista päivistä kannattaa nauttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta aina voi haaveilla. Meillä kaikilla on omat vastoinkäymisellä. Toki niiden määrä vaihtelee. On mullakin omani :)

   Poista
 10. Näytät kuvissa niin freesiltä, että en kyllä heti huomaisi väsymystä missään. Oman näköinen elämä on paras lahja, jonka itselleen voi antaa ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ammattilaisen tekemä peikki peittää ihan mitä vaan :D

   Poista
 11. Voi, ihana postaus! On rohkeaa pitää omista haaveistaan kiinni ja vielä toteuttaa niitä.
  Ihanais arjen suunnitelmia, tuollaiset arkiset puuhat ovat muodostuneet rakkaiksi ja tärkeiksi asioiksi omassa elämässäni!

  VastaaPoista
 12. Kauniita kuvia onnellisesta puutarhurista <3 Onneksi viikonpopuksi on ennustettu sateiden taukoavan, metsäretkellä on kuivalla säällä paljon mukavampaa!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig