lauantai 12. marraskuuta 2016

Terveisiä messuilta!

Neljä tuntia kului sukkelaan messukeskuksessa, jossa vietään Meidän viikonloppua. Olin liikenteessä tyttäreni kanssa, ja erityisesti meitä kiinnosti Kädentaitomessut ja lemmikit. Joulun alla tällaiset päivät ovat kukkarolle vaarallisia. Kun reppuun ei enää mahtunut, ja kädet tuntuivat venyneen maahan saakka, oli sopiva aika suunnata kotia kohti.


Lemmikkimessut ovat siitä hauskat, että siellä on erikseen näytillä paijattavia eläimiä. Pupuja, siilejä, rottia, hamstereita.... Erityisen ihastuneita olimme leijonanharjapupuihin. 


Meillä oli melko selvät sävelet sen suhteen mitä messuilta etsittiin. Se ei tietenkään estänyt ihastelemasta käsitöitä ja uusia ideoita.


Jotenkin se sisäinen puutarhuri löytää sen ainokaisenkin puutarhamyymälän messuilta kuin messuilta. Ilman käpyä en voinut poistua.


Toivoin näkeväni himmeleitä, joulutähtiä ja kransseja. Tällainen paperinarusta tehty kattohärpäke olisi upea! Mukaan lähti myös monta pussia lasiputkia omaa helkkyvää himmeliä varten.


Ja kuten huomaatte, kamera pelaa taas. Laturi jäi huoltoon, mutta sain ilokseni varavempaimen lainaan. Kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. 


Nyt on ihan lepuuttaa jalkoja takkatulen ääressä. Ihanaa päästä askartelemaan!

SHARE:

9 kommenttia

 1. Ihania kuvia messuilta, niin jouluisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että tähän vaikutti mun joulusilmä, joulusilmä joka poimi tietysti kaikki nämä ihanuudet :D

   Poista
 2. Minulla on kukkahärpäkkeen teko väline. Enpä ole ajatellut että niitä voisi laittaa noinkin. Ihana. Ja pupu on ihana��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajunnut, että ne on tehty sillä. Nämä oli kiiltävästä paperinarusta joka loisti jotenkin jouluvalon tapaan kuulemma.

   Poista
 3. Onpa kauniita kuvia. On varmasti ollut hyvät messut. Tuo paperinarujuttu on tosi kiva.

  VastaaPoista
 4. Oih mitä ideoita...eilen kävin askartelu kaupasta hakemassa oasispalloja askarteluja varten ja niin siinä kävi että tuli ostettua kassillinen kaikkea muutakin pientä kivaa. Himmelin rakentaminen on minullakin mielessä, pillit on jo hankittu 😊

  VastaaPoista
 5. Voi mikä pupu <3 Mä oon menossa ens viikonloppuna Tampereen kädentaitomessuille, saa nähdä kuinka paljon sitä köyhtyy :)

  VastaaPoista
 6. Voi kun olisin päässyt lauantaina ja oltais treffattu:)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig