lauantai 8. huhtikuuta 2017

Terveisiä Kevätmessuilta

Vietin messuilla kaksi rattoisat kaksi päivää kierrellen, kuvaten ja tavaten ystäviä ja yhteistyökumppaneita. Kivaa oli taas tänäkin vuonna. Muistin pelargonit, unohdin siemenperunat ja yllätin itseni uudella olkkarin matolla. Kassien määrä oli vakio eli himpun liikaa. Pidetään postaus kuvapanoitteisena tälla kertaa. 


Hauskoja messuja vielä viimeisen päivän kiertäjille!
SHARE:

27 kommenttia

 1. Ihana tuo vaaleanpunainen oksa <3 Kiva tuo kaareutuvian laattojen välissä oleva 'kasvipolku'. Semmoisen voisi itsekin jotenkin toteuttaa!

  VastaaPoista
 2. Helsinkiin en tullutkaan, olin Tukholmassa. Messut olivat nautittavat, surullinen tapahtuma vain varjosti. Enkeli varoitti ettemme lähteneet keskustaan vaan Zetasille. Kiitos messukierroksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi Tukholma tänä vuonna väliin. Onneksi vältitte keskustan.

   Poista
 3. Upea katsaus messuihin ja idearikkaat kuvat!

  VastaaPoista
 4. Nyt oli tunnelmat kohdillaan näissä kuvissa, hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli jotenkin hieman eri tunnelma aiempaan verrattuna. Kiva kun näitä sisustuselementtejä oli tuotu enemmän mukaan.

   Poista
 5. Aivan mahtavat kuvat! Olet bongannut sellaista mitä en huomannut ollenkaan! Ja ihana tunnelma kuvissa. Itse tajusin messukeskuksen portailla, ettei mulla ollut kameraa mukana - mikä katastrofi! Mutta kännykällä näpsäisin muutaman säälittävän otoksen. Harmitti kyllä tosissaan. Ja ihanan maton kyllä nappasit mukaasi :)

  VastaaPoista
 6. Upeat tunnelmalliset kuvat. Messuilla riitti varmasti katseltavaa (ja ostettavaa) kahdeksi päiväksi.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Helsingin messukuvista! Sinne en lähtenyt tällä kertaa, koska olin Tukholman puutarhamessuilla. Valitettavasti ihanan messupäivän päätteeksi tapahtui todella järkyttävä terrori-isku, onneksi emme siihen aikaan itse olleet ydinkeskustassa, vaan edelleen messukeskuksessa, josta jatkoimme vielä Zetasiin. Turvatarkastukset laivaan mennessä olivat niin perusteelliset, että en ole aiemmin laivamatkoilla sellaisia kokenut. Mutta hyvä tietysti, että tarkastivat henkilöllisyydet, kun tilanne vielä alkuillasta oli kaiken kaikkiaan sekava. Puran messukuvia, aloitin parvekkeista. Useampi sata kuvaa tuli taas napsittua, joten toivon mukaan niistä aukeaa iloa muillekin. Huomasin tuosta ekasta kuvastasi nuo saniaiskuviot, niitä oli näkyvissä Tukholmassakin. Myös Turun messuilla saniaisia oli vähän joka puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hämmentävää miten lähellä noin kamala asia voi tapahtua. Onneksi ei käynyt pahemmin.

   Poista
 8. Kiitos kuvakavalkadista! En päässyt harmikseni messuille, mutta toisaalta vastapainona sain edistettyä edes vähäsen oman pihan laittoa :). Messuilla olisi kyllä varmasti ollut inspiroivaa!

  VastaaPoista
 9. Oli niin ihana kevätpläjäys!

  VastaaPoista
 10. Hienot kuvat! Minulla jäi messukäynti opintojen vuoksi hyvin lyhyeksi.

  VastaaPoista
 11. En itse ehtinyt tänä vuonna paikalle, mutta onneksi muut ovat ehtineet ja saa nauttia näistä ihanista kuvista :)
  Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ajattelen. Ei ole niin surku kun Tukholma jäi väliin. Voi selata kuitenkin blogien kuvasatoa.

   Poista
 12. Ihan kuin oltaisiin oltu eri messuilla - toki lähdin rajallisella ajalla katselemaan nimenomaan puutarhajuttuja, mutta olet löytänyt hienot kuvakulmat moisesta tavarapaljoudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se tiukka rajaus :D Monta vuotta kun messuja kuvaa niin oppii... Mun on myös helpompi itse nauttia noista yksityiskohdista, kun keskityn kuvaamaan. Koska siellä tosiaan on sitä kamaa niin hirveästi.

   Poista
 13. Kävin jo aiemmin selaamassa kuvasi, mutta tulin uudelleenkin ihastelemaan yksityiskohtia ja tunnelmaa. Olet onnistunut loistavasti tunnelman ja ideoiden tallennuksessa. Messuilla pitää jotenkin pysähtyä katselemaan yksityiskohtia, muuten kaikki on yhtä suurta massaa, eikä mitään saa irti.
  Oli taas ihana nähdä ja vaihtaa ajatuksia! 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aina ihanaa nähdä Riina! Ihmeen usein me nähdäänkin välimatkasta huolimatta :D

   Poista
 14. Kyllä oli ihanat messut! Sunnuntaina aamupäivällä oli melko väljää kierrellä ja kuvata. Kauniit kuvat Sinulla. Oikein hyvää pääsiäisenaikaa!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig