torstai 29. kesäkuuta 2017

Terveisiä Nessalta

Perheen taatusti rapsutetuin jäsen täyttää pian vuoden ja on kotiutunut meille valtavan hyvin. Elämä koiran kanssa (vuosien tauon jälkeen) on vaatinut totuttelua. Lenkkeily ei ole ongelma. Olin unohtanut miten paljon karvaa näistä kavereista lähtee. Ehkä siksi, että viimeksi äiti hoiti siivoamisesta päävastuun. Olen luonut koiran lisäksi syvän ystävyyssuhteen myös imuriin joten homma alkaa jo lutviutua. 


Nessa the Rescuedog on mitä valloittavin persoona. Sä kävelee ikkunalaudalla kuin kissa, pissa kuin poikakoira (kyllä koipi nousee komeasti) ja rakastaa pihistää tavaroita. Tämän ikäisessä koirassa viehättää sen kyky omaksua käskyihin liittymättömiä sanoa kuten ruoka, syömään ja parveke. Olen melko varma, että se tietää myös sanan nakki


Ja kuten kuvasta näkyy, se on vallannut sydämien lisäksi myös meidän sängyn. 

Aurinkoista torstaita! 

SHARE:

12 kommenttia

 1. Sana nakki taitaa olla joka koiran sanavarastossa! Vaikka koirasta on vaivaa, korvaa sen moninkerroin sen tuottama ilo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin taitaa olla. Ei niitä huonoja puolia turhaan tarvitse vähätellä. Ja ilo on kuitenkin niin moninkertainen, että kyllä sen kestää :)

   Poista
 2. Ihana! Laskin joskus, että meidän edesmennyt rotikka ymmärsi luille ja ruualle about kymmenen eri sanontaa. Alettiin miehen kanssa puhua ruuasta kiertoilmauksin, kun ei haluttu koiran hötkyilevän. Äkkiä se oppi nekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen ollut huomaavinani samaa. Kuulokin pelaa jotenkin paremmin niiden kohdalla eikä katsekontaktiakaan tarvitse :D

   Poista
 3. Suloinen Nessa! Meidän koira, joka on uros, pissasi kauan aikaa nostamatta koipeaan, kunnes se yhtäkkiä tajusi, että voisi sen koivenkin nostaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kaveri on ollut alusta asti jotenkin poikamainen. Mutta yllättyin silti siitä koiven nostamisesta :D

   Poista
 4. Kaunis koira! Meidän osaperheen mukana (miehen lasten) kulkevasta Borderista lähtee myös ihan tajuttomasti karvaa. Olen ollut ihan, että häh? Noista pihakoirista lähtee aika vähän. Mutta onhan ihmisellä oltava koira.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä lähtee vähintään saman verran. Karvanlähtö on kestänyt jo monta kuukautta. Mulla on ollut collie, josta lähti karvaa yhtälailla, mutta kesto oli huomattavasti siedettävämpi.

   Poista
 5. On se ihana. Jep, kyllä ne parhaat paikat tulee koiruuden vallattua meilläkin ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana Nessa <3
  Koirista on välillä "huolta ja haittaa" mutta kyllä ne nappisilmät ja hellät hetket korvaavat kaiken sen sotkun ja vaivan.
  Meillä oli aiemmin bernhardilainen ja kyllä, karvaa lähti tukkoina ja imurivalssia harrastettiin aamuin illoin, huh. Mutta koira oli aivan ihana, eli ei haitannut yhtään! Nyt on rodut sellaisia ettei karvaa lähde, vaan roskia tulee sitten senkin edestä kun kikkaraan turkkiin takertuu kaikki risut ja männynkävyt :) Mutta en osaisi kyllä itse olla ilman koiraa, välillä meillä oli kolme kappaletta yhtä aikaa, nyt vain kaksi vanhusta :)
  Jostain joskus luin että koiran sanavarastoon mahtuu n. 200 sanaa mitkä se tunnistaa, uskon että ruokaan liittyviä on ainakin 100 ;) Meidän tytöt ainakin osaa kaikki ruokasanastot, myös ruotsiksi ja englanniksi kun on yritetty välillä "salaa" puhua koiran ruokailuista :D
  Ihanaa heinäkuun alkua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen lukenut myös tuosta 200 sanan sanavarastosta. Kaikki ruokaan liittyvä on yleensä hallussa, samoin lenkkeilyyn. Ihmeen äkkiä ne oppivat myös kaikki peseytymisen liittyvät termit :D

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig