lauantai 9. syyskuuta 2017

Täydellinen valo

En tiedä kiitääkö syksy nopeampaa tahtia kuin kesä, mutta kovasti siltä se tuntuu. Lasten kuskaamisen, kotihommien ja kirjaprojektin tiimellyksessä yritän silti ehtiä puutarhaa kuvaamaan pari kertaa viikossa. Parhaat hetket taltiutuvat muistikortille aurinkoisten päivien iltana, kun valo on just perfect!


Jokainen joka tietää valokuvaustermin bokeh, ymmärtää rakkauteni tätä valoa kohtaan. Nuo hämyiseksi valopalleroiksi taltioituvat pilkut kuvissa ovat kerrassaan viehättäviä. Niistä tietää syksyn olevan käsillä. Kuvaan tulee sitä samaa kypsyyttä, jonka ulkona voi luonnossa aistia.


On ihanaa ollut elvyttää vanha harrastus, joka alkoi filmikameran kanssa parikymppisenä. Yhtäläisen kivaa on jakaa omia kuvia, kuulumisia ja ajatuksia teille. Jaksan joka kerta ilahtua kommenttien määrästä, joita teiltä postauksista saan. Muutenhan tämä olisi melko yksinäistä hommaa. 


Nyt suuntaan täyteen sullottuun autooni ja hurautan Kanelia ja kardemummaa-blogin Marian luokse. Vuoden viimeiseksi kirjakuvaukset ovat käsillä, ja en malta odottaa naurun, kauhun ja kommellusten määrää mitä yhteen päivään saadaan mahdutettua.


Ihanaa viikonloppua!
SHARE:

10 kommenttia

 1. Kauniita kuvia, joiden myötä alkaa oma kamerakuume jälleen nousta😊

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia todella! En minä tiedä, mistä tuota valoa olet löytänyt! Meillä on synkän harmaata.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia. Mukavaa päivää Marian kanssa.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat, joskus valo on tosiaan juuri täydellinen. :)

  VastaaPoista
 5. Nämä kuvat ovat kyllä lumoavia, ja inspiroivat heti tarttumaan itsekin kameraan (noh, ehkä vasta aamulla –nyt ei valoa ole lainkaan tarjolla :) ). Syysvalo yllättää joskus iloisesti.

  VastaaPoista
 6. Juuri niin, valolla on suuri merkitys valokuvauksessa ja näin syksyllä se ehkäpä juuri korostuu. Mitä mitä, nyt multa on mennyt jotain ohitse, onko teiltä tulossa taas kirja! Voih, ihanaa!

  VastaaPoista
 7. Täydelliset ja täyteläiset kuvat! Lopoukesän valo ja värit ovat niin tunnelmallisia! 💚🌿

  VastaaPoista
 8. Kumpa vain olisi niitä aurinkoisen päivän iltoja!
  Kaunista!

  VastaaPoista
 9. Kaunista on! Musta tuntuu, että meillä sataa aina. Kameraa ei tohdi ulos viedä!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig