perjantai 13. huhtikuuta 2018

Nähdään messuilla!

Olen juuri hilpaisemassa Helsingin kevätmessuille. Must-jutut ovat jokavuotiset pelargonin taimet ja Nelson Gardenin siemenet. Haluan ehdottomasti käydä katsomassa mitä kivaa Huone ett Rumin osastolla taas on. Muuten aion kulkea minne nenä milloinkin näyttää. 


Klo 12 suuntaan Onnelan tarjouskirjakaupalle (6r2) sainaamaan Juhlapuutarha-kirjaa Kanelia ja kardemummaa-blogin Maria Kesäsen kanssa. Tule sinäkin hakemaan oma kappaleesi ja moikkaamaan meitä. Kannattaa olla nopea, sillä olemme osastolla puolisen tuntia. 

Aurinkoista viikonloppua ja ihanaa messuretkeä kaikille, jotka messariin suuntaavat!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Voi harmi, olisi ollut kiva tulla tapaamaan, pääsen messuille vasta huomenna. Ihana kuva, tulppaaneihin ei ole enää pitkä aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ois ollut niin kiva tavata! Se on musta parasta messuilla, kun taival etenee hitaasti, kun on niin paljon tuttuja. Bloggajien tapaaminen on kyllä aina tosi erityistä :)

   Poista
 2. Pyörin parikin kertaa eilen Onnelan kirjamyynnin edessä ja mietin, miksi minun pitäisi tämä paikka muistaa. Nyt se sitten selvisi, mutta etpä siellä eilen olisi ollut muutenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olit käynytkin Riinaa moikkaamassa. Mä olen taas Nummelassa neuvomassa toukokuun lopussa. Tuu sinne :)

   Poista
 3. Harmi, että tilaisuus meni ohi. Olin messuilla iltapäivällä, kun aamulla kävin ostamassa uusia silmälaseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin vajaa tunti vain osastolla, mutta melkein koko päivä messuilla. Tuut joku toinen kerta! Menen myös Lahden Pihapiirimessuille, jos sinne olet tulossa :)

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig