lauantai 12. toukokuuta 2018

Puutarhajuhlissa

Kevään kuumin päivä oli kuin tehty Mustila Puutarhan puutarhajuhlille. Oli ihan pyörähtää myymälässä Marian kanssa, ja jutustella Juhlapuutarhasta asiakkaiden kanssa. On aina ihanaa kuulla lukijoiden kommentteja ja fiiliksiä kasvotusten. Odotin kovasti myös, että näen Kreetta Järvenpään tekemässä kukka-asetelmaa. Todellinen taitolaji, joka kiehtoo itseänikin. 


Mustila Puutarha on täysin omaa luokkaansa suomalaisissa puutarhapiireissä. Vaikka myymälä on moderni, huokuu joka puolelta menneen ajan meininki ja vankka osaaminen. Miljöö pikkukahviloineen on viehättävä. Vaikka myymälään taidetaan usein tulla matkan takaa, on paikka ehdottomasti reissun arvoinen. 


Mustila Puutarha on talven aikana saanut myös uuden kivan nettikaupan. Paras vinkki on huippuhyvä valikoima erikoisempia siemenperunalajikkeita. Niitä oli myös myymälässä. Olen monena vuonna tuskaillen etsinyt pikkueriä erikoisuuksia. Nyt ei enää tarvitse. Myymälässä puolestaan oli aiempien vuosien tapaan jättiverbena 'Lollypopia', mitä en ole muualla nähnyt myytävän. Rohmusin kyllä useamman, mutta kyllä sinne niitä jäi, heh!


Koko valikoima on erikoinen ja erityinen. Täältä saa juuri sitä kaikkea ihanaa rouheaa ja tyylikästä mitä länsinaapurimaiden puutarhalehdet ja -myymälät aina pursuavat. Ruukkuvalikoima on poikkeuksellisen hyvä! Jäin hieman haikailemaan tämän pallon muotoisen köynnöstuen perään. Olisiko sittenkin vaan pitänyt! Toivottavasti mahdollisimman moni innostuu suuntamaan kesäretkelle.

Tänään keskityn äitienpäivään, juon monta kuppia kahvia ja nautin puutarhasta sekä auringonpaisteesta. Ihanaa juhlapäivää kaikille! Erityisesti sille omalleni!


SHARE:

11 kommenttia

 1. Hyvää äitienpäivää. Mustilan puutarha on kiva paikka ja hyvänä bonuksena Mustilan arboretum on vieressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös siitä, että myymälän lisäksi muutakin nähtävää ja jopa 2 kahvilaa.

   Poista
 2. Aurinkoista äitienpäivää! Arvaa mitä! En ole ikinä käynyt Mustilassa. Kääk! Ehkäpä pitäisi... Teillä oli varmasti hieno päivä. Minä olen aivan hurahtanut kukkasidontaan ja -asetelmiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sun pitää! Erityisesti tuo rompepuoli kyllä kolahtaisi suhun ihan täysillä. Mustilassa on tosi hyvin ruukkuja ja muuta tollasta tarviketta joita ei muualta tahdo saada. Toki myös kasvivalikoima on laaja ja laadukas. Kreetan asetelma ois ollut ehdottomasti sun juttu!

   Poista
 3. Aurinkoista Äitienpäivän iltaa Sinulle ! Kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Oi että, täytyykin joskus käydä tuolla! Ihanaa äitienpäivää! <3

  VastaaPoista
 5. Oli ihana päivä, kiva nähdä teitä ja Kreettan kukkataidetta. Mustila on niin huippupaikka!

  VastaaPoista
 6. Mustila on aivan unelma paikka, vaikka täynnänsä noita houkutuksia... ;)
  Teillä oli varmasti aivan unelma päivä, just täydellinen puutarhajuhlille.

  VastaaPoista
 7. Mustila on huippupaikka ja lauantain taphtuma ja iloiset ladyt kyllä kruunasivat reissun:) Kivaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 8. Täällä on suunnitelmissa ja ihan must-juttu päästä Mustilaan lähiaikoina!
  Harmittaa kun en lauantaina päässyt sinne!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig