maanantai 3. syyskuuta 2018

Kukkien lumoissa

Blogeissa on jo tovin ollut vallalla se, että tehdään vaivalla kukka-asetelmia ja kimppuja ihan itse. On ollut välillä jopa häkellyttävää seurata, miten kuka vain voi taikoa itsestään oman elämänsä kukkataiteilijan. Osa asetelmista on hämmästyttävän upeita! Sellaisia mitä luulisi saavan vain kukkakaupoista. 


Luulen, että villitykseeen on vaikuttanut osaltaan se, että kasvit ovat ylipäätään muodissa kaikissa mahdollisissa muodoissaan. Toiseksi, edullisia kukkia on ollut viime vuosina paremmin saatavilla. Markettien kukkavalikoimat parantuvat koko ajan. Ja kun vauhtiin pääsee niin moni meistä varmasti hakee jotain spesiaalia sekaan kukkakaupan leikkovalikoimista. Itse olen monen muun tapaan oppinut hyödyntämään oman puutarhan kasveja hyvin tehokkaasti. Myös tienpientareita katselee ihan uudella silmällä. 


Pyörivä tarjotin on hyvä apuväline asetelmien kanssa. Omani löytyi kirppikseltä mitä sopivimpaan saumaan. Heti piti hakea marketista leikkokimppu. Suurin osa kasveista löytyi omasta pihasta. Kukkasidonta on ihanaa, luovaa ja antoisaa. Omaan makuuni viimeisin viritys oli jo aika onnistunut. Asetelmissa on se hyvä puoli, että ne vähemmän onnistuneetkin on kivoja. Koska kukat ovat.  


Aurinkoista syyskuuta!

SHARE:

3 kommenttia

 1. Ihanan rento ja värikäs hyvän tuulen kimppu:) Tämmöiselle ei niin taitavalle tämä "laita mitävaan" kimppu sopii tosi hyvin. Vielä kun saisin ne tolleen rennon huolettomasti aseteltua:))

  VastaaPoista
 2. "Asetelmissa on se hyvä puoli, että ne vähemmän onnistuneetkin on kivoja. Koska kukat ovat." Ihanaa, kun sanot noin :) Olen itse kerrassaan surkea asetelmien teossa ja lausahduksesi toi minulle suurta lohtua :D

  Ihanan kimpun olet tehnyt <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kimppu <3 Itse en ole oikein kimppu-ihminen. Ne ovat tosi kauniita ja ihania, mutta jostain syystä en vain kotiin niitä oikeastaan ikinä hanki enkä tee. Ihailen kyllä sujuvasti muiden tekemiä kukkakimppuja. Töihin tosin vien usein kukkakimppuja vanhusten piristykseksi, kun he eivät pääse kukkien luo.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig