torstai 13. kesäkuuta 2019

Ruusun tuoksussa

Kesä tuoksuu tällä hetkellä uskomattoman hyvältä. Omassa puutarhassa kukkivat ruusut juuri nyt ja niiden vieno ja hienostunut tuoksu leijailee luokse jokaisen pienenkin tuulen vireen myötä. Juuri näitä hetkiä talvella kaipaan. Kun aurinko lämmittää ihoa, ruoho tuntuu pehmeältä jalan alla ja juhannusruusu tuntuu taipuvan kukkien painosta. 


Vietin alkuviikosta pari toimistopäivää puutarhassa. Läppäri ja kännykän jaettava netti ovat loistokeksintö. Työpäivän jälkeen olo oli yllättävän rento. Ihan eri fiilis kuin kököttää työpöydän ääressä. Kesä on sen verran lyhyt, että yritän nauttia jokaisesta hetkestä resurssien mukaan. Aina ei voi loikoilla lepotuolissa, mutta onneksi tapoja on monia. Silloin kesä ei kiidä ohi hetkessä. 


Tuntematon ruusupensaani kukkii runsaasti ensimmäistä kertaa. Pienestä jakopalasta lähtenyt ruusu tuntui jurovan ensimmäiset kesät. Ilmeisesti se punoi juuriaan. Pensas on juuri täydellisen kokoinen ja kukat ihastuttavan pienet. Tästä puskasta löytyy kesän kauneimmat kakun koristeet.


Juhannusruusu on ollut parhaimmillaan tämän viikon. Rankemmat sateet hieman kurittivat sitä, mutta toivon kukinnan jatkuvan juhannuksen korville. Olen käynyt ihastelemassa valkoisia hehkuvia kukkia myös iltahämärässä.


Aika täydellistä!
SHARE:

1 kommentti

  1. Oh yes, June is a fantastic time in the garden. So many beautiful plants blooming in your garden. Lovely captures.
    Have a nice weekend.
    Jannicke

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig