lauantai 15. kesäkuuta 2019

Iloa ruukkupuutarhasta

Kesän ruukkupuutarha on tänä vuonna melko romanttinen ja rauhallinen. Värimaailmaksi valikoitui paljon valkoista ja liilaa. Mukana on myös vaaleanpunaisia kukkia sekä tummaa purppuraa koristebataattien muodossa.


Pidän siitä, että myös ruukkupuutarha elää. Ilme on vielä melko unenomainen, mutta kun koristebataatit kasvavat kokoa, muuttuu ilme dramaattisemmaksi. Talvetetut pelargonit vasta aloittelevat. Kun kukat pääsevät vauhtiin, muuttuu parveke hetkessä vaaleanpunaiseksi. 


Ruukkupuutarha on iso osa puutarhani ilmettä. Vaikka minulla on useita suosikkeja, pidän siitä, että ilmettä voi vaihtaa hieman joka vuosi. Jo ruukkujen sijoittelu uusiin paikkoihin muuttaa pelin hengen. En juuri ikinä marise siitä, että kasteluun hurahtaa helposti tunti joka toinen päivä. Kukat ovat todella jokaisen hoitohetken arvoisia.


Jos et vielä kuunnellut Versoilevan tämän viikon uusinta podcastia, voit kuunnella sen suoraan alla olevasta soittimesta. Minä ja Johanna juttelimme kesäkukista. Lue myös artikkeli Versoilevan sivuilta. Johanna kasasi sinne käteviä listoja, joiden mukaan voi valita kesäkukkia. Inspiraatiota kerrakseen!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Kauniit ruukkuistutukset. Itsellä vielä kovin vihreitä, kun olen itse kasvattanut ja eivät ole juurikaan vielä kukassa.
    Olen kuunnellut podcastin ja taas oli mukava olla teidän seurassa. Ihan kuin itsekin saisi olla mukana teidän iloisissa jutuissa ja touhussa, kiitos niistä.

    VastaaPoista
  2. Ihanat istutukset!

    Itse erehdyin ostamaan Verbenoita, joiden ulkonäöstä tykkään, mutta en muistanut, kuinka paljon niitä pitää kastella (mulla ei ole sen suhteen yhtä hyvä asenne kuin sulla) ja kuinka jatkuvasti leikellä ruskistuneita kukintoja pois. Nyt täytyy kirjoittaa itselle oikein muistiin, että ei enää Verbenoita meille :)

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig