tiistai 2. heinäkuuta 2019

Moodboard ja remonttihaaveita

Yhteistyö: K-Rauta 

Joskus blogin kautta pääsee toteuttamaan unelmia ja ihan absurdeja juttuja. Näin kävi minulle tovi sitten. K-Rauta kysyi haluaisinko toteuttaa heille remppaamiseen liittyvän moodboardin. Vastasin tottakai riemusta kiljuen. Näin tässä kyllä pienen ansan mahdollisuuden jo suostumisvaiheessa. Edessä oli kuitenkin muutama käynti K-Raudassa ja showroomilla. Tapetteja, maalisävyjä, laattoja ja muuta lystikästä... Niitä parhaita raaka-aineita remonttihaaveiden herättämiseen.


Tällainen siitä tuli. Halusin moodboardista kesäisen, kukkaisen ja kaikkea sitä mitä sydän halajaa ilman todellisuuden rajoitteita. Unelma on nimeltään Huvikumpu. Kuvittelin vanhan talon ja kypsän puutarhan, joka tulvisi ruutuikkunoista sisään, kun liehuisin siellä essu päällä keittiöstä kasvihuoneeseen. 


Tapetoisin huoneita kasviaiheisilla tapeteilla ja maalaisin seiniä vaaleilla persikan ja vaaeanpunaisen sävyillä. Pöydällä olisi aina tuore kimppu kukkia. Voisin hyvin kuvitella itseni hulluttulemassa eri sävyillä vailla vakavuutta. Siitä sai inspiraationsa myös moodboardin tausta. Vanha paksu puuvillaverho sai uuden elävän pinnan, kun maalasin sen Cellon maaleilla kolmella eri sävyllä. Miten mahtavaa olisi toteuttaa tällaisia seinäpintoja omaan kotiin.  


K-Raudan tapettivalikoimat paranevat vuosi vuodelta. Haastavinta oli karsia ja valita ne kaikkein parhaiten kokonaisuuteen sopivat. Olin myös aika onnessani uutukaisista Magma-seinälaatoista. Kaikki sävyt olivat täydellisiä. Tässä vielä omia suosikkituotteita joita keräilin moodboardiin:

Cellon täyshimmeässä sisustusmaalissa olivat Tikkurilan sävyt: T1549, T1527 ja T1528


Arvatkaa mistä kasvit tulivat? Kukkatukun lisäksi tuntui kivoimmalta kerätä ihanuuksia myös omasta pihasta. Ja mitä olisi kesäinen sommitelma ilman paria luonnonkukkaa. 


Pitää varmaan alkaa etsiä Huvikumpua. Ihanaa kesää kaikille remontista haaveileville ja sellaista toteuttaville!


SHARE:

1 kommentti

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig