maanantai 14. maaliskuuta 2016

HUOMISEN ASU

Eilinen meni pähkäillässä mitä kummaa kirjan julkistustilaisuuteen on tapana laittaa. Omalta tuntuva asu löytyi vasta, kun oma ja siskon vaatekaappi oli myllätty. Jos tarvitsee tietää mitä päälleen laittaa, ei tarvitse kuin soittaa isosiskolle. Miten kovin kätevää!  Sieltä tulee kuin apteekin hyllyltä kaikki kynsilakan sävyä ja koruja myöten. Aamutilaisuuten mustat Ted Bakerin korkkarit ja illan rennompaan bloggaajatilaisuuten Pretty Ballerinasin maailman ihanimmat ballerinat. Mustat nahkahousut ja valkoinen pitsipaita. Loppusilaus kevyillä kultakoruilla. Tämä on blogini ainoa asupostaus. Koska tehän tiedätte.... Loppuaika on menee pihalla kumppareissa. Mutta huomenna juhlitaan, kun Keittiöpuutarha - Siemenestä lautaselle julkistetaan virallisesti. Laitan teille kuvia ja fiiliksiä juhlista tottakai!

SHARE:

22 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Se on mun miehen isomummon vanha kihlasormus ja se on NIIN ihana! Anoppi toivotti sen päivittäiseen käyttöön :)

   Poista
 2. Onnea ja menestystä julkistamistilaisuuteen. Asu ja korut ovat varmasti tilaisuuteen sopivia. Laittelehan sitten kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitellaan kuvia taatusti. Marian blogista löytyy varmasti myös :)

   Poista
 3. Juhuu - aivan ihanaa =) Kirjan julkkarit ovat niin ikimuistoisia juttuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, kun mulla ei ole sellaisia ikinä ollut. Pitkä, ikimuistoinen ja hauska päivä tulossa.

   Poista
 4. Kääk, ei kai vieraiden tarvi ottaa asusta paineita...? ;) Huomenna nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietenkään. En mäkään suoraan sanottuna ottaisi, jos ei olisi tuota aamun tilaisuutta, johon on tulossa myös toimittajia. Ja lisäksi Hanna on aina niin vimpan päälle, etten kehtaa ihan lontsareissakaan mennä :D Huomisiin :)

   Poista
 5. Onnittelut kirjasta, mukavia juhlia ja kevään odotusta!

  VastaaPoista
 6. Kauniita! Hyvä niillä tulee. <3 Epistä etten pääse mukaan illalla - tuo surkean välimatka on aika pitkä! Onneksi Hanna tarjoutui postittamaan kirjan minullekin. Kiitos jo etukäteen ihanasta kirjasta teille! Se tulee niiin sopivaan aikaan, kun oma lavatarhani näkee ensimmäisen kesänsä ihan pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tuon välimatka ketutuksen. Olen ennenkin järkännyt bloggaajatilaisuuksia ja tullut siihen tulokseen, että ei voi kutsua vain pk-seudun blogeja. Joskus joku yllättää ja tulee kauempaakin. Ja haluan myös ajatella, että aina on kivaa tulla kutsutuksi vaikkei pääsisikään.

   Poista
 7. Onnea julkistamisjuhliin! Noissa vetimissä kelpaa hyvin mennä.

  VastaaPoista
 8. Onnea kirjanjulkistamisjuhliin! Varmasti ainutlaatuinen tapahtuma! Aivan ihanat ballerinat!

  VastaaPoista
 9. Jännä päivä sulla siis tänään! Onnea ensimmäisestä kirjasta <3

  VastaaPoista
 10. Hui, minäkin ehdin jo säikähtää, D! Minulla on päällä tosi rento asu, koska joudun kuskaamaan koiran hoitoon siksi ajaksi. Nähdään:)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig