sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Adventtiaamuna

Pimeimmän vuodenajan aamut valkenevat nopeasti, kun aurinko hieman nousee. Yöllä sataneella hentoisella lumivaipalla on tietysti osansa tähän asiaan. On ihana laittaa lämpimästi päälle ja juoda päivän ensimmäinen glögi parvekkeella, kun koira viilettää pihalla.


Tämä osa parveketta on aivan keittiön ikkunan takana. Siihen on helppo mennä päiväkahville tai glögille. Mikä ihaninta se myös näkyy sisälle. Lyhtyjen kynttilöistä on koko päivän iloa, kun ne näkyvät suoraan sisälle. 


Parvekkeelta näkyy myös suoraan puutarhaan. Muotoonleikatut angervot ja jättimäinen tuija ovat talven suosikkejani.


Neljäs adventtiaamu kertoo joulun olevan jo lähellä. Miten se aina näin nopeasti sieltä tulee? Viimeinen viikko ennen joulua on se kaikkein paras, kun tunnelma tiivistyy ja tuntuu, että ihan kaikkialla soi joululaulut. Lumi ei oisi voinut tulla parempaan aikaan!


Punaiset posket, kuppi kuumaa ja lämpöiset kädet. Mikä sen ihanampaa!


Rentoa neljättä adventtia!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Kauniisti ja kätevästi "sisustettu" kuisti! Kahvipaikka talvellakin on käytössä, kun se on lähellä keittiön ovea ja lämmintä huopaa on tarjolla. Tunnelmallista joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella riittä yksi näppärä ja katettu soppi metrejä pitkän koko parvekkeen sijaan. Ihanaa joulua sinnekin!

   Poista
 2. Ihania, tunnelmallisia kuvia. Mukavaa neljättä adventtia!

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmallisia kuvia. Hyvää neljättä adventtia sinulle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana luminen maisema on ilahduttanut kyllä koko päivän :)

   Poista
 4. Puutarhanäkymäsi keittiön ikkunasta on hurmaava! Voisin hyvin kuvitella itseni ihailemaan glögimuki käsissäni tuota näkymää ties kuinka pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha kivipaasi on tosi kiva ja tulee esiin noin hyvin lähinnä talvella. Näkymä on partsilta, mutta ei keittiön ikkunasta. Iso talo, jätti parveke, näkymiä joka suuntaan ja hankala selittää... Ja tuo iso tuija on oikea talvien ilo. En ole keksinyt miten siihen saisi talveksi valot. En ole viitsinyt vain alaoksille laittaa killumaan :D

   Poista
 5. Ihana tunnelma! <3
  Minä kiinnitin huomioni tuohon kivipaasiin. En ole nähnytkään tuota kuvakulmaa puutarhastasi. Aivan ihana!
  Rentoa ja nautinnollista tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se näkynyt ennenkin, mutta en osaa sanoa miksi siihen ei kiinnitä huomiota. Kuten sanoin, niin itsekin lähinnä talvella. Sen edessä oli ennen metrejä pitkä perennapenkki. Halusin sen kunnolla näkyviin, joten nyt siinä on nurtsi (ja se toimii pojan fudisseinänä).

   Poista
 6. Tunnelmallisia, talvisia kuvia! Houkutteleva terassi ja suloiset lyhdyt! Meillä lumet sulavat kovaa vauhtia, ei taida jouluksi riittää:(

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig