torstai 8. joulukuuta 2016

Jouluradion tahdissa

Pimeät aamut ovat kutsuneet kaverikseen kynttilöitä ja jouluradion. Näiden tahdissa on hyvä viimeistellä vuoden viimeisiä töitä. Vielä muutama hetki suunnitelmia, kuvituksia ja tekstejä ja joulu on täällä. Ohessa hoituvat hissukseen joululahjahankinnat, paketointi ja lahjojen piilotus pieniltä uteliailta silmiltä. Tätä kaikkea kuuluu työpäiviin.


Olen huomannut, että työpäivät ovat kotona tosi tehokkaita. Vapaata on, kun valmista on saatu aikaiseksi. Kahvitauot on jatkuva käsite töiden rinnalla ja pikkupaussit voi käyttää juurikin vaikka lahjojen paketointiin (tai uuden tortun noutoon).


Jouluradio on ollut tämän joulunalun kivoin löytö. Olen aiempinakin vuosina sitä kuunnellut vähän, mutta vasta tänä vuonna sen todella löytänyt. Vanhojen suosikkien lisäksi sieltä löytyvät ne kaikkein tuoreimmatkin ihanuudet! Enää ei tarvitse kaivaa kappale kerrallaan youtubesta. Lisäksi täältä tulee kuunneltua kaikkea sellaistakin hauskaa mitä en tajuaisi itse etsiä.


Vaikka kaihoisat ja melankoliset suomi-jouluhitit ovat varmaa kamaa, on töiden ohessa ollut kiva kuunnella amerikkalaisia jouluhittejä hieman iloisemmalla tempolla. 


Iloista työ- tai kotipäivää teillekin!

SHARE:

5 kommenttia

 1. Ihana tunnelma tehdä töitä! <3
  Mä oon autossa kuunnellut jouluradiota, mutta taidan tuoda oikein vanhanajan mankan tänne työhuoneeseen ja tunnelmoida tässä työn lomassa. Varmasti alkaa hommat sujumaan! :)
  Iloista päivän jatkoa ja jos olisin lähempänä, hyökkäisin sinne torttukahville! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun oisitkin! Voitais vaikka töitäkin tehdä kimpassa välillä :D

   Poista
 2. Onpa kauniit viherkasvit! Tuota pyöreälehtistä pitelin käsissäni käydessäni Viherlandiassa. Mietin, että jos ostan sen, saankohan pysymään hengissä, kun lehdet olivat niin lyhytikäisen oloisia. Onko se helppohoitoinen?

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on helppo ja uusii lehtiään nopeasti. EI lehdet kyllä kovin helposti vanhene. Kun toin sisälle kesän jälkeen niin siinä vaihdoksessa niitä putosi. Lisäksi se tekee poikasia usein. Tämä on kaunis ja graafinen kasvi, joka on helppohoitoinen.

   Poista
 3. Your blogpost is amazing. You have got a new fan! Keep sharing your love with us. Thankyou

  MagicLampTours

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig