torstai 23. helmikuuta 2017

Haastetta kerrakseen

On hauskaa, kun bloggaaminen ylittää blogirajat. Olen ennenkin hehkuttanut sitä, miten iloinen olen puutarhaystävistäni joita näen myös vapaalla. Oli ilo saada Kukkala-blogin Sannan #tulppaanitorstai haaste. Sanna tuli meille kylään kuvaamaan kimppuni. Kyllä oli kuulkaas paineita! Sanna saa kaiken näyttämään niin helpolta blogissaan. Siellä ne tulppaanit on milloin mitenkin päin roikkumassa, pujoteltuina tai kieputettuina. Sanna on lisännyt myös muiden haasteeseen osallistuneiden kuvia blogiinsa. Käykääs katsomassa! 


Minä ratkaisin asian sillä, että ostin materiaalia tosi paljon. Määrä korvaa yllättävän paljon laatua. Uskokaa tai älkää. Ja kimpusta tuli lopulta oikeastaan aika kiva! Kukkivat materiaalit hain marketista ja täydensin niitä kukkakaupan vihreillä. 


Kiitos vielä Bieder-ketjun Nummelan kukkakaupalle. On ihana saada vinkkejä ja avarakatseista palvelua!

Aurinkoista perjantaita!

SHARE:

11 kommenttia

 1. Todella kaunis kimppu! Pitäisi joskus itsekin ehostaa markettitulppaaneja leikkovihreällä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin olen vasta parin vikan vuoden aikana tajunnut. Lisäksi ne vihreät on yksinäänkin kivoja. Just nyt mulla on unelman oksia maljakossa :)

   Poista
 2. :) :) Se meni loistavasti! Kiitos vielä osallistumisesta! <3 <3

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis yhdistelmä vihreää ja pinkkiä. Aallon maljakko on joskus haastava kimpuille, mutta onnistuit täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan karmea kimpuille. Tein kimpun ihan vaan aalto mielessä, kun se on niin nätti ja yksikään ostettu kimppu ei ole siihen istunut. Siksi mulla oli paineita, kun ei se kimppu ihan tosta vaan siihen sitten istunutkaan. En tiedä onko tota maljakko edes kimpuille suunniteltu :D

   Poista
 4. No kimpusta tuli todellakin kiva! Tykkään ihan täysillä. Ehkä jopa tämän kimpun innoittamana kaupasta lähti tänään matkaan normaalia enemmän tulppaaneja. :)

  VastaaPoista
 5. Söpöt pinkit kukkaset ja kaunis kokonaisuus. Vaikka kukkakaupan väki on ammattilaisia, ostan usein erilaisia kukkia ja rakennan niistä vasta kotona kimpun tai asetelman. Lopputulos voi yllättää iloisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta pitäisi luottaa kukkakaupan väkeen siinäkin, että kertoo ostaneensa markettikukkia ja mitähän kivaa kukkakaupasta kaveriksi vielä löytyisi. Tuossa Nummelan kukkakaupassa on musta aina jotenkin iloinen ja kiva meininki. Ja silleen just sopivan rento! Mä arvostan floristin ammattitaitoa ihan hirveästi, mutta joskus on vaan niin kiva kokeilla itsekin.

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig