maanantai 20. helmikuuta 2017

Rennosti

Hiihtolomaviikon alkua ei juuri huomaa, koska täällä ollaan jatkettu samalla kaavalla jo toista viikkoa. Pikkulomalaiset ovat imuroineet kaikki tarjolla olevat pöpöt, ja koti kaikuu eri huoneista kantautuvasta yskästä. Onneksi on elokuvat, äänikirjat ja akkarit. Sisälle tulviva valo piristää yllättävän paljon mieltä. Kuten myös kimppu tulppaaneja. Meneehän se näinkin. Onneksi kotona on kivaa!


Tiedättekö muuten miten tällaisen rennon tulppaanikimpun saa aikaiseksi? Tulppaanit alkavat taipua ja kiemurtaa, kun poistat muovikääreen samantien kotiin saavuttua. Jämäkämmästä nipusta nauttivan kannattaa pitää kimppu vedessä muoveineen 1-2 tuntia. Eikö ole kummallista miten se toimii?


Helmikuussa nappaan tulppaanikimpun melkein jokaiselta kauppareissulta. Yllätin jopa itseni valitsemalla tällaisia oranssinpunertavia, joissa on hieman keltaista. Kevään korvilla voimakkaat värit ovat juuri se mitä kaipaan!


Kukkakimpuissa on sekin hyvä puoli, että tekee mieli pitää koti siistinä koko ajan. En tiedä miksi se toimii minulla niin. Sekainen koti kasveineen ei vain jostain syystä vetele. Se toimii kumpaankin suuntaan. Tarvitseehan vasta siivottu kotikin tuoreen kimpun kukkia.


Mukavaa hiihtoloman alkua kaikille, joilla loma jo alkoi.

Ihanaa viikonalkua kaikille!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Tulppaani vaan on niin kaunis, oli se sitten suora tai väärä tai keltainen tai mikä väri tahansa. Kaksi viimeisintä markettitulppunippua ovat olleet aivan uskomattoman kestäviä. Jälkimmäinen aloitti toisen viikkonsa ja hyvin menee vielä muutama päivä ennen rupsahtamisen alkamista. Iloa koko rahan edestä.

  Lasten ollessa pieniä, hiihtolomaviikkoon sisältyi aina oma jännitysmomenttinsa. Uskaltaako mitään erikoisohjelmaa tai matkoja suunnitella, kun aina pärähti flunssa tai vatsatauti juuri lomapäiviksi. Kiva oli olla kotonakin.

  VastaaPoista
 2. Monesti juuri hiihtoloman alkuun tulee myös nuo kuokkavieraat ja pahimmillaan tekevät suunnitelmiin muutoksia.
  Kaunis tulppaanikimppu voi ehkä lievittää oloa ja muutoksen tuomaa harmitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen onneksi hyvä keksimään myös lennossa tekemistä. Luulen, että toipilaiden ainakin leffaan suunnata. Tämä on ikävä kyllä turhankin perinteinen osa hiihtolomaa :)

   Poista
 3. Toivottavasti pikku potilaat paranevat pian ja pääsette ulos nauttimaan auringosta. Tulppaaneilla on erikoinen vaikutus juuri siisteyteen sekä piristämineen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne koko ajan on jo parempaan suuntaan. Täällä kuulostaa kyllä vähän kuin ois tuberkuloosiyhdistyksen talvikokous menossa, että voi jäädä urheilut vähemmälle :D

   Poista
 4. Joo, rennosti on kaunein!
  Kiva postaus pistokastaimista tuossa aiemmin. Minäkin hankin pelakuita viime vuonna. Muitakin katselin, mutta meillä ei oikeastaan ole tilaa. Pelakuut tosiaan kasvoivat hyvin, tosin latvomisesta huolimatta jotkut lajikkeet kuten Prins Nikolaj kasvatti vain uudelleen yhtä versoa vaikka samalla hoidolla pelargonia Lasse tuuheutui hyvin. Aika jännä, ehkä se Prinssi haluaa vaan olla hujoppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri noin mäkin koin. Mutta kasveilla on myös oma tahto. Joku haluaa olla hujoppi :D

   Poista
 5. Sääli, ettei tulppaanikimppu saa minua innostumaan siivoamisesta. Meillä on kimppu, mutta koti kaaoksessa, tenttikirjoja nurkat täynnä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla on koulu ja kaikki menossa.Annat hieman löysää itsellesi. Ei meilläkään pahimpina ruuhkavuosina ollut edes sitä kimppua. oli vaan tenttikirjat ja sotkut :D

   Poista
 6. Mukavaa hiihtolomaa ja pikaista paranemista väelle. :) Ihana kimppu!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig