torstai 4. toukokuuta 2017

GardenLiving - Mikä paikka!

Ehdin ilokseni pyörähtää eilen GardenLiving Viherstudion avajaisissa. Ja jestas mikä paikka! Aika valitettavasti oli taas kortilla ja visiitti jäi turhankin pikaiseksi. Tupa oli täynnä ihmisiä ja ystäviä ja tuttuja oli liikenteessä hurjasti. Pakko oli yksi selfie ottaa mun lempparibloggaajien kanssa. Kukkalan Sanna, Kanelia ja kardemummaa- blogin Maria ja Versoja Vaahteramäeltä-blogin Riina samassa kuvassa. Tarvitseeko sanoa, että naurua riitti!


Mutta itse paikkaan. Ihan uudenlainen ja tervetullut konsepti Suomeen. Saman katon alta saa kaikkea kukkiin ja pihanhoitoon liittyvää palvelua. Itseeni kuitenkin kolahti myymälän tilasuunnittelu, esillepano ja tuotevalinnat. Olisin voinut kotiuttaa näistä ihan kaiken. Pisteet myös rohkeasta industrial-henkisestä paikan valinnasta. Vaikka sijainti on hieman syrjässä niin reissu bussilla tai autolla kannattaa. Suositan ehkä jälkimmäistä. Tuskin poistut myymälästä tyhjin käsin. 


Yrityksen taustalla toimivat Mia Oksanen, Eva Wuite, Kirsti Pentti, Laura Talo ja Saara Räntilä. Hatunnosto hienosta pelinavauksesta. Tällaista on kaivattu Suomeen. 

GardenLiving. Sinimäentie 6, Espoo.

Be there.SHARE:

15 kommenttia

 1. Ihanan oloinen paikka! Täytyypä poiketa :) Ja niin ihana kuva teistä ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva. Odotan erityisesti puutarhamyymälän pihapuolta, joka vasta aloittelee :)

   Poista
 2. Upealta näyttää! Kiitos kun sain vierailla kuvienne kautta :) Ja ihanat leidit avauskuvassa <3 PS. Onnea omasta ohjelmasta - olit superhyvä!

  VastaaPoista
 3. Oli ihan mielettömän ihana paikka, super kivaa seuraa! Onnea ohjelmasta vielä kertaalleen, eka jakso oli jo vakuuttava;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollut ihana!? Ja kiitos palautteesta. Sä taidatkin olla jo seuraavassa jaksossa ;)

   Poista
 4. Ny näyttää Zetas saanehen kotimaasen vastinehen.
  Ohojelmasta viälä - mukava vaihteeksi kattua puutarhaohojelmaa, johona ei muutosta varte tartte saara lottovoittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli kyllä aineksia siihen. Ehkä hieman sisustuksellisempi tämä oli. Ja piha puoli odotti vielä kukkaan puhkeamistaan. Oli ihana, että pihalle oli tehty jo tyyliin sopivat aidat ja rajaukset. Ne kun tuppaavat Suomessa jäämään ihan viimeiselle sijalle.

   Poista
 5. "Siinä neljä marjaa ihan yhtenä hymynä."
  Mielenkiinnolla jään ohjelmaasi seuraamaan ja tämä eka ohjelma kyllä oli minun mieleeni ja se ihana heinätupas vallan mahtava.
  Viime kesän minulla oli isossa ruukussa sulkahirssi, tosin se ei ilmeisesti täällä menesty yli talven, komeutta kuitenkin yhdelle kesälle.

  VastaaPoista
 6. Voih, Garden Living...olisinpa ollut mukana!!

  VastaaPoista
 7. Kiva, kun tulee uusia retkikohteita!

  VastaaPoista
 8. Ui ui,.. Ihanalta näyttää! Täytyy kyllä suunnitella "etelä" matka kesään!

  VastaaPoista
 9. Säki oot mun lempparibloggaaja 😘

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig