perjantai 19. toukokuuta 2017

Hommaa pukkaa

Minusta on kyllä yllättävän kiva tehdä töitä kesällä. Olen virkeämpi ja aikaansaavampi kuin talvella. Päivät tuntuvat niin pitkältä, että illallakin ehtii hyvin ulos pihahommiin. Ammatinvalinnan ainoa miinuspuoli on se, että kaikki kiva tapahtuu samaan aikaan; työt, harrastukset ja kesä. 


Silloin kun kiire ja hommat kasautuvat on, kaaos jotain ihan muuta kuin pelkkää teoriaa. Olen ollut hautautuneena sisälle jo monta päivää putkeen. Kun tänään nenäni ulos laitoin en ollut uskoa silmiäni. Onnessani kiersin pihaa. Edes keskeneräiset pihatyöt eivät häirinneet. Voi kun pääsisi jo käsiksi!


Kesä oli tullut päivässä. Joka puolella pullistelee silmuja, kukat ovat puhjenneet kukkaan ja taimet kurottavat kohti taivasta. Erilaiset narsissit ja aikaiset liljat sekä perennat kukkivat jo. Kirsikkakin aukoo ensimmäisiä nuppujaan. Huokaillen kuvasin pihaa ilta-auringossa. 


Vaikka tämäkin viikonloppu menee töiden merkeissä, tiedän olevani onnekas siitä, että homma ei tympäise. Tänään minut löytää Mustila Arboretumin kevättapahtumasta, missä annan vinkkejä keittiöpuutarhan hoitoon. Minusta on aina ihanaa nähdä lukijoita, joten hihasta saa tulla nykimään!Aurinkoista viikonloppua!

SHARE:

5 kommenttia

 1. Ihanat kuvat jälleen! Mustilassa olisi kiva käydä, siitä on jo 20 vuotta kun viimeksi kävin ihastelemassa siellä rodoja ja paikkaa muutenkin. Harmi vain, että se on niin kaukana. Onneksi meilläkin pääsee tänään puutarhatapahtumien pariin, kun Ruukissa on puutarhamessut.

  VastaaPoista
 2. Viitsinkö edes tunnustaa? En ole ikinä käynyt Mustilassa. Kääk! Ohi olen ajanut satoja kertoja.. Jep, kevät on edennyt huimalla vauhdilla.

  VastaaPoista
 3. Mustila on upea paikka. Lämpö saa nyt kasvit vihertämään

  VastaaPoista
 4. Mustilassa tulee aina silloin tällöin vierailtua alppiruusujen kukinnan aikaan. Aina sieltä tulee myös hankittua jokin kasvikin kotipuutarhaan istutettavaksi.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat! Ja kyllä ihmetyttää mistä näitä tunteja yhtäkkiä tulee päivään lisää, taas huomaa kuinka sitä talvella hidastuu todella. Ihana kesä on täällä! :)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig