perjantai 20. lokakuuta 2017

marjakimppu

Sain syksyn kauneimman kimpun naapurin vanhalta rouvalta. En ole tällaista itse keksinyt, vaikka herukoita olen usein poiminutkin. Poikkeuksellisen hyvän visuualisen silmän omaava naapuri on ennenkin yllättänyt minut milloin milläkin ideallaan.


On todellinen onni omata ihanat naapurit. Sain yllätyskimppuni, kun vein turvetta rouvan talvisäilöön meneviä daalioita varten. Kimppu on kerätty tienvarrelta kasvavista villeistä punaherukoista. Sisällä nämä tiputtavat marjansa nopeasti, mutta ulos ruukutuspöydälle kimppu on mitä mainion. Sisällä nämä ehkä toimisivat, kun suihkuttaisi roiman määrän lakkaa päälle.


Herukan oksat ovat koristeellisia sellaisenaan. Olen kerännyt käkkyräisiä oksia usein talviasetelmiin. Kevättalvella leikkaan muutaman oksan ja hyödän ne sisällä. Tuoksu on aivan ihana. Mustaherukalla se on vielä voimakkaampi. 


Ihanaa viikonloppua!

SHARE:

7 kommenttia

 1. Voi kuinka kauniita! Marjaisat oksat käyvät hyvin kimpusta. Pitääkin tänään koluta oma puutarha lävitse ja tehdä herkullinen marjakimppu.

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Hyvät naapurit ovat kullan kalliita <3 Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Voi että miten kauniit! Ja tuoksun voin kuvitella, mahtava idis! Ihanaa viikonloppua sinullekin :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä ovat kauniita! Minä en vain taitaisi malttaa pitää näppejäni erossa noista marjoista;)

  VastaaPoista
 5. Hyvät naapurit ovat taivaan lahja! Onneksi meilläkin on sekä kotona että mökillä näitä ihanuuksia! Tosi kaunis kimppu!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig