keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Hyggekimppu

Torstai on hyvä päivä hyggekimpulle. Syysloman kunniaksi valitsin tummia ja syviä sävyjä. Poikkesin täysin tyylistäni ja mukaan lähti muun muassa tummanpunaisia ruusuja. Ostin kimppua varten niiden lisäksi isoja neilikoita sekä vahakukkia. Loput materiaaleista on kerätty omalta pihalta. 


Hyggekimppu on Kukkala-blogin sannan keksimä haaste. Hän tekee kimppuja yhteensä 5, joista kaksi on vielä näkemättä. Kuka vain voi osallistua haasteeseen ja jakaa kimppunsa blogissa tai instassa. 


Hygge on tanskankielinen sana, joka tarkoittaa mukavuuden ja kodikkuuden tuntua. Heittäydyin täysin tämän fiiliksen vietäväksi, kun valitsin kasveja. Syksy on mennyt käpertyessä kotiin. Olen polttanut kynttilöitä ja juuri nyt kaipaan jotain mausteista, tummaa ja tuntuvaa. Halusin kimpusta kookkaan ja sellainen siitä tuli. 


Keräsin omalta pihaltani erivärisiä tummia ja punertavia heisiangervon sekä purppurahappomarjan oksia, koristeheiniä, hortensiaa ja ihanan punaisia juhannusruusun oksia. Sannalla on näkynyt paljon kaikkea kuivaa kimpuissaan. Niiden innoittamana keräsin kuivia horsmakiehkuroita, jaloangervoja ja varjoliljoja.


Tällaiset yhteisölliset haasteet ovat ihania. Vaikka näperrän yksin, tuntuu siltä, että saan tehdä muiden kanssa. Olen aina ollut siitä onnekkaassa asemassa, että te lukijat jaksatte kommentoida postauksiani.  Vaikka yksin näitä aina kirjoitan näkemättä ketään teistä, niin silti minulla on aina ollut tosi vahva yhteys lukijoihin ja muihin bloggaajiin. Olisi ihanaa nähdä, että teistäkin osa tarttuisia tähän haasteeseen. Sannan aiempaa tulppaanitorstaihaastetta jaettiin ahkerasti. Niitä oli ihana hakea instasta. Niin paljon hyviä ideoita!


Oli ihana huomata, että joskus on hyvä poiketa tutusta ja turvallisesta. Olen iloinen, että tein jotain uutta. Uskon vahvasti, että kimpusta ei olisi tullut tällainen ellei se olisi ollut juuri hyggekimppu. 


Nyt on teidän vuoronne!

Ihanaa torstaita!

ps. Sannan hyggekimput voit katsoa tästä
#1 

SHARE:

4 kommenttia

 1. Jee, niin magee, ja just sellainen, mitä hyggekimpun ajattelen olevan. Ilmava, trendikäs, täynnä mielenkiintoisia materiaaleja, kuivia/kuivuvaa, kotoisa ja tietty se instagrammattavuus on tärkeää! Kiitos Kati huikeasta osallistumisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä on ollut ihana bongata somesta. Hurjan taitavia kaikki, ihan yllätyin miten hienoja kimppuja kaikki väsää.

   Poista
 2. Kimppu voi olla vaikka millainen malliltaan tai sisällöltään,luovuus vain valloilleen!Ihastuttaa kotona aina kukkakimppu.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kimppu, niin syksyyn sopivat värit! Luonto tosiaan tarjoaa paljon hyvää materiaalia kaupan kukkasten lisukkeiksi.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig