tiistai 30. lokakuuta 2018

Hupaisat koristekurpitsat

Koristekurpitsat ilahduttavat joka vuosi! Olen joka vuosi yhtä innoissani, kun kurpitsat ilmestyvät marketteihin. Kahden viimeisen vuoden aikana kurpitsojen määrä on selvästi lisääntynyt ja ne on usein aseteltu hauskasti kauppojen vihanneslaareilla. 


Meidän kylillä ei valikoima päätä huimaa. Kunnan isoimman keskustan isoimmasta kaupasta löytyy jokunen tavallisempi värikäs koristekurpitsa. Tyylikkäistä vaaleista saa vain unelmoida. Kuulin huhun, että kukkakaupassa niitä oli ollut, mutta ne loppuivat jo. Joten meillä mennään keltaisilla, vihreillä ja oransseilla. Hyvä tämäkin! Sopivat hyvin työhuonetta piristämään. 


Kaikki piristys on tarpeeseen. Tein äitini kanssa kesällä keppihevoskirjaa, jonka viimeiset korjaukset ovat työn alla. Tässä vaiheessa prosessia meinaan aina hyytyä mäkeen. Olen oppinut, että saan puhtia ihan kummallisista jutuista. Siisti koti ja viihtyisä työympäristö saavat tsemppaamaan. Olen viime aikoina tehnyt töitä pääasiassa työhuoneessa, joten kurpitsoita kaivattiin. Olen notkunut ompelukoneella ja tietokoneella. Pöytätila on ollut pakko raivata välillä tyhjäksi, kun se on täyttynyt kuvitustöistä, muistilapuista ja kaavoista. Milloin mistäkin. Tyhjä pöytä saa huokaisemaan. Silloin jaksan taas jatkaa. 


Somesta on ollut ihana seurata muiden kurpitsakoristeluita. Meidän keittiön halloween-kurpitsa-kukkavirityksen näet täältä. Kaikki jaettu inspiraatio on niin hyvästä. On ihana uppoutua värikkäisiin kuviin, kun ulkona pimeä laskeutuu ylle koko ajan aikaisemmin. Katso esimerkiksi Marian ihanat koristekurpitsa-kuvat Minttua ja mustikoita-blogista


Ihanaa ja inspiroivaa lokakuun viimeistä, pyhäinpäivää, kekriä, halloweeniä tai mitä ikinä nyt vietätkin!
SHARE:

3 kommenttia

 1. Itsekin huomaan, että kotona työskentelevänä työhuoneella ja sen pienilläkin yksityiskohdilla on suuri merkitys. Vaihdoin muutama viikko työpöydän suuntaa ja ihmeesti sekin jo tsemppasi.
  Tsemppiä tuohon viimeiseen mäkeen kirjan parissa! <3 Ja inspiroivia hetkiä työhuoneeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän moni on kysynytkin, että eikö tee mieli ruveta siivoamaan, kun tekee töitä kotona. Tekee, siksi siivoankin. Onneksi on välillä siistiä niin ehtii tehdä töitäkin :D Tsemppiä sinnekin kotitoimistoon :)

   Poista
 2. Se on aina oma hommansa, että osaa jättää kotityöt tekemättä jos tekee kotona töitä.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig