tiistai 23. huhtikuuta 2019

Arjen juhlaa ja herkkuhetkiä

Kevät on minun pisin vuodenaikani. Se johtuu puhtaasti töistä. Puutarhaan liittyvät työt alkavat rytinällä heti vuodenvaihteen jälkeen. On lehtijuttuja, suunnitteluprojekteja ja messuja. Sitä kaikkea ihanaa, mutta joskus hengästyttävää. Sen vuoksi kaikki pienet arkisetkin hyvänmielen jutut ovat tervetulleita. Yhtä tärkeää on välillä hemmotella itseään ja perhettään. Meillä mennään useimmiten keittiön kautta. Myös nuoriso viihtyy pöydässä, kun tarjolla on herkkuruokia ja kaikki on katettu kauniiksi.


Teimme koko pääsiäisen herkkuruokia. Oli ihan keskittyä perheeseen ja lepoon. Pääsiäinen on siksikin tärkeä, että se on aina loma minkä aikana hieman hengähtää keväällä. Työt kun tunkevat välillä väkisinkin myös viikonloppuihin. Olen itse aamupalaihminen. Tuli siis herkuteltua aamusta iltaan. Vastaleivotuilla sämpylöillä oli ihana aloittaa päivä (ja suunnata puutarhaan). Jääkaappisämpylät olivat uusi tuttavuus. Rapeakuorinen herkku oli sisältä pehmoinen. Näitä meillä tehdään jatkossakin.


Oli ihana lähteä neljän päivän työviikkoon hyvillä mielin ja levänneenä. Pakko myöntää, että neljän jälkeen karkasin jo pihalle kuopimaan. Rakastan tätä vaihetta. Töitä päivällä, puutarhaa illalla ja sammun kuin lyhty jo ennen yhdeksää. 


Ihanaa loppuviikkoa kaikille!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig