sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

TERVEISIÄ KASVIMAALTA


Kylmästä kesästä huolimatta kasvimaalla tapahtuu kohisten. Lavojen kannet ja hallaharsot varmistavat sadon tällä hetkellä.

Rungollisten herukoiden sato on jopa etuajassa. Rastas tuntui olevan siitä hyvin  mielissään tänä aamuna. Ihan pokkana tuli puolen metrin päähän minusta aamupalalle. Onneksi riittää kaikille.

Mansikoiden määrä on tuplaantunut viime kesästä. Taustalla harson alla kasvanut peruna ja härkäpapu ovat jo tosi hyvässä kasvussa. 

Kyllä se sato sieltä tänäkin vuonna valmistuu.
SHARE:

5 kommenttia

 1. Mua kiinnostaa nuo sinun lavojesi kannet: kuuluvatko ne vakiona tuohon lavamalliin vai onko ne nikkaroitu itse? Omiini kaipailen myös kansia näin kylmänä kautena ja pohdin, miten hoitaisin asian.

  Sini K.
  www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on Strömsö-laatikot ja niiden kannet. Eli valmis paketti. Osa kasvimaasta on jämälaudoista tehty. Niissä on kaaret ja harsot. Laatikoissa kannet. En ole suojassa huomannut eroa. Molemmat toimii tosi hyvin. Nuo Strömsöt on tosi edullisia...

   Poista
  2. Kiitos! Olen kaavaillut noita kaaria jo pitkään, ehkä pitäisi virittää ne. Vaikuttavat niin käteviltä, mansikkamaallekin saisi viritettyä verkon niiden päälle. Ehkäpä saan aikaiseksi käydä putkiostoksilla jo huomenissa. (Ehkä en...)

   Poista
 2. Mukavat terveiset lavakasvimaalta :) Minuakin on pikkuhiljaa alkanut kiinnostaa tuo lavaviljely ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa ja siistiä hommaa ja sato valtaisia .Siinä niitä hyviä syitä :D

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig