tiistai 2. elokuuta 2016

Valkoista parvekkeelle

Iso parveke mahdollistaa väreillä ja kesäkukilla leikkimisen. Jo talvella heräsi ajatus ja toive tehdä olohuoneen edustalla olevalle parvekkeelle simppeli värimaailma, jossa on lähinnä ruskeaa, mustaa ja valkoista. Selkeä jatkumo sisätiloille. 


Uudet ruukut löytyivät elhon mallistosta, jonka olen jo aiempana kesänä hyväksi havainnut. Kaiteella palvelivat viime kesänäkin käytössä olleet elhon antrasiitin väriset parvekelaatikot, joihin istutin valkoisia petunioita. 


Istutan hyötykasveja rennosti koristekasvien sekaan lähinnä sinne missä ne hyvältä näyttävät. elhon uudet yrttiruukut ovat niin kauniit, että menevät koristekasvien seassa missä vain. Iso plussa vesisäiliöstä, josta vesi nousee kapillaarisesti ylös.


Moni muistaa myös viimekesäiset vihertävät retroamppelini. Tänä kesänä oli saatava valkoinen kolmikko b.for soft air-amppeleita. Kaikki yksinkertainen ja vihreä näyttää näissä hyvältä. Kylvän siemenet alkukesästä, niin kasvit ovat juuri sopivat pieniä ja herkkiä. 


Onneksi kesää ja parvekehetkiä on vielä jäljellä!


SHARE:

13 kommenttia

 1. Upeita kuvia, varsinkin noi viimeiset amppelit ja krassit.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhe arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunista harmoniaa! Niin mun mieleen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nää onkin sun teemavärit :D Vähän lainasin :D

   Poista
 3. Harmonia ja kaunista. Itsellä meinaa aina mopo karata käsistä, kun keväällä hankkii väriä synkeän talven jälkeen. Krassisi näyttää hyvivoivalta. Täällä jokin itikka on naputellut krassin lehdet täyteen reikiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mullakin tavallaan. Parveke on talon kahden sivun mittainen. Toisella on väriä ja toisella valkoista. Saan kakun kermoineen :D

   Poista
 4. Niin kaunis ja rauhallinen tunnelma terassillasi. Nuo ruukut ovat käteviä vesisäiliön vuoksi. Ihanat amppelipallot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuruukussa tuo vesisäiliön merkitys kyllä korostuu. Ja amppelit on niin parhaat!

   Poista
 5. Valkoinen kyllä valaisee ympäristöään, ei siitä mihinkään pääse! Toi sun partsi on niin kiva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se vähän on. Kun malttaisikin laittaa sen keväällä yhteen kuosiin ja pysyä siinä. Nyt olen tätä taas rymsteerannut sun visiitistä :D

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig