lauantai 4. maaliskuuta 2017

Ihanan tavallinen viikonloppu

Kevään korvalla arvostan eniten tavallisia tyhjiä viikonloppuja. Voi herätä omaan tahtiin, nauttia hitaan aamiaisen ja ampaista kirpparille etsimään uusia vanhoja ruukkuja. Ja vielä senkin jälkeen on aikaa vaikka mihin. Toivon mukaan lähinnä löhöämiseen.


Koen aina yhtä kummalliseksi mennä kirpparille etsimään jotain tiettyä asiaa ja palata kotiin juuri niiden asioiden kanssa. Erikoiset vihertävän likaisen väriset saviruukut olivat juuri jotain sellaista mitä etsinkin. Pariksi löytyi vielä toisesta pöydästä laakea musta ruukku. Kyllä voi olla pienestä iloinen.


Viikonloppu menee toivon mukaan leipoessa, ulkoillessa ja kylväessä uutta. On mahtava tunne, että voi halutessaan tehdä enemmänkin tai olla tekemättä. Punaiset posket ja hyvä mieli lienevät riittävä tavoite tälle viikonlopulle.


Leppoisaa lauantaita!
SHARE:

13 kommenttia

 1. Hienoja löytöjä kirppikseltä! Täytyypä mennä itsekin käymään jos sattuis löytään jotain kivoja istutusastioita. Viikonlopuissa parasta on kiireettömyys ja mukavien asioiden kanssa puuhailu. Ihanaa kun valo lisääntyy, odotan jo kovasti sitä kun lumet sulavat ja pääsee haravoimaan nurmikoita, keräämään pudonneita risuja ja siivoomaan paikkoja kuntoon. Hyvää viikonloppua sinulle ja perheellesi! T. Katariina Keski-Suomesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin tyytyväinen, kun olen löytänyt pitkästä aikaa sellaisen oikeasti hyvän kirppiksen, josta löytyy aina jotain kivaa. Mukavaa viikonloppu sinullekin Katariina :)

   Poista
 2. Kauniit ruukut. Koitin itse metsästää vanhoja saviruukkuja, mut ainuttakaan en löytänyt :( Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla kävi nyt joku kumma tuuri. Niin kuin sanoin, on omituista mennä listan kanssa kirppikselle ja poistua juuri niiden ostosten kanssa. Eihän se kovin usein oikeasti niin mene.

   Poista
 3. Hyviä löytöjä olet tehnyt kirppikseltä. Kiireettömät viikonloput ilman ohjelmaa ovat tervetulleita silloin tällöin. Meillä on täällä ihanteellinen ulkoilukeli, pakkasta 8 astetta. Huomiseksi luvassa aurinkoa! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tulin just ulkoilmasta. Sämpylät on jo leivottu ja seuraavaksi hion keittiön lattian. Siinähän sitä ohjelmaa. Kummasti saa aikaan, kun mitään ei ole pakko tehdä :D

   Poista
 4. Ai että olet löytänyt niin ihania ruukkuja kirppikseltä! Väri tosi upea ja nuo tetet! Mukavaa viikonloppua sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja silti niitä piti pyöritellä käsissä pitkään, kun ovat niin kovin pieniäkin ja onko se pari euroa liikaa hintaa. Ja sitten muistin mun narskut ja päätös oli hyvin selvä. Noi on mulle just täydelliset :)

   Poista
 5. Hyviä löytöjä! Viirilläkö kävit? Mä kävin viime viikonloppuna juurikin etsien ruukkuja, enkä löytänyt yhtään mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän mä aina. Toi musta on ollut siellä jo useamman viikon, mutta vasta nyt sen poimin mukaan. Ostin myös ihan tavallisia isompia punasaviruukkuja :)

   Poista
 6. Hienot löydöt. Minä en juurikaan kirppareiltä löydä mitään, joten en siellä kovin usein enää käykään. Kauniit ruukut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on oma taitolajinsa. Mä tuskin edes olen mistään parhaasta päästä :D

   Poista
  2. Kauniita ruukkuja. Niitä tarvitaan aina. Täälläkin ollut ihanan ohjelmaton viikonloppu ja ihan totta mitä sanoit, kun ei tarvitse tehdä mitään, tulee tehtyä koko ajan jotain. 😊

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig