keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Tulppaaniterapiaa

Keväänodotus on ollut tänä vuonna hämmentävä. Puutarhahommiin pääsi helmikuussa, mutta varsinainen kevät antaa odottaa itseään. Miten olisi värikäs pläjäys tulppaanikuvia viime vuodelta? Odotan toukokuun loppua joka vuosi yhtä paljon. Se on kauneinta aikaa puutarhassa. 

Perennapenkkejä siivotessa olen bongannut useamman tulppaaninsipulin mullan pinnalla. Osa on hieman nakerreltuja. Myyräongelmaa ei ole aiemmin ollut, ja kauhulla odotan millaiset lopulliset tuhot ovat. Onneksi penkeistä nousee tuttuun tapaan kymmeniä piippoja. Kukintaa on luvassa. Pidän erityisesti värikkäistä kevätistutuksista ja violeteista tulppaaneista. 'Negrita' on puutarhani yleisin lajike. Sen ympärille rakennan erilaisia yhdistelmiä. 

Some on juuri nyt paras paikka jakaa hyvää mieltä ja kuvia. On hyvä, että on muutakin ajateltavaa kuin korona. 

Pysykää terveinä!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Kävelin juuri pienen kierroksen puutarhassa ja ihanasti sieltä alkaa nousta piippoja maasta. Mahtavaa, että tuo kaunis aika on aivan nurkan takana.
  Ja tosiaan, nyt kaikki kauneus ja positiivuus tulee tarpeeseen. Onneksi on puutarha ja luonto ja kevät!
  Tsemppiä ja terveyttä sinne! <3

  VastaaPoista
 2. Tulppaanit ovat kevään kuningattaria. Kiitokset tästä terapiasta. :) Toivottavasti myyrät eivät ole aiheuttaneet teillä suuria tuhoja! Täälläkin piipottaa jo kovasti. Ihanaa alkukevättä sinulle! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Noita aikoja odotellessa... Toivottavasti ei löydy enempää myyrien tuhoja. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig