keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Mitä uutta parvekkeelle?

Parveke on aina ollut suuri iloni kesäisin. Kaipaisin sinne jotain uutta ensi kesäksi. Värimaailma on ollut vuosien varrella pinkki, liila-vaaleanpunainen, tumman purppurainen ja vihertävän valkoinen. Pinkki lienee ainoa johon en ole ajatuksissa palata. Vaaleanpunainen on yhä kiva lisä.


Parvekkeen ilmettä määrittää todella paljon talvetetut kukat. Pelargoneja on paljon ja ne kaikki kukkivat punertavan ja valkoisen eri sävyissä. Lisäksi kannan parvekkeelle pienet puut. Olisi ihanaa saada ulkoasusta hieman vähemmän romanttinen. 


Kannoin viime vuonna ulos kaikki viherkasvini. Kasvit kukoistivat ja ne lisäsivät vihreän määrää. Nyt puntaroin, että siirränkö suosiolla pelargonit muualle ja kokeikeilen viherkasvien, puiden ja kelloköynnöksen kaveriksi jotain ihan muuta. Houkuttava ajatus. Kalusteita en uusi. En näe järkevänä sitä, että joka vuosi hankitaan uudet kalusteet. Rymsteeraamalla saa uuden ilmeen yhtä helposti. 


Onko teillä jotain ruukkupuutarhasuosikkeja, lempiyhdistelmiä tai erikoisuuksia mitä kannattaa harkita?
SHARE:

1 kommentti

  1. Tykkään sekoitella tummanpunaista ja limen vihreää ruukkuihin, jotn minulla on bataattia ja keijunkukkaa ruukuissa, osassa on hopeavitjaa ja murattia myös.

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig