perjantai 1. kesäkuuta 2018

Suvi suloinen

Meillä suvivirsi laulettiin koulussa jo eilen. Tänään suuntaamme vain käväisemään koulussa heippaamassa opettajat ja hakemassa todistukset. Lasten riemu kesälomasta on varsin tarttuvaa. Ihan kuin itsekin pääsisi jo kesälaitumille. On niin helppo samaistua ja muistaa miltä itsestä tuntui, kun kesälomat koululaisena alkoivat. Koko kesä rannalla ja kavereiden kanssa. 


Oma lapsuuteni tuoksui kuumalta asfaltilta. Rakastan sitä tuoksua vieläkin. Meri tuoksui suolaiselta ja ilma oli kostea. Rannalle pääsi bussilla tai pyörällä. Parhaiten mieleen on jäänyt ysiluokan lopettajaiset, kun vietimme viimeisen illan tutun porukan kanssa, joka kesän jälkeen hajosi vieden kenet minnekin. 


Omille lapsilleni toivon muistoja helpoista ja onnellisista kesistä vailla huolen häivää. Isoja murheita ehtii kantaa myöhemminkin. Toivon uimaretkiä, jäätelötötteröitä ja kiljuntaa trampalla. Toivon, että pikkukylään juurtuneet lapset muistaisivat kylän raitteja lämmöllä ja tutun lammen rantaa parhaana ikinä. Silloin on helppo lentää isona isoon maailmaan. Kun on paikka jota muistella, kun tuulee hieman enemmän. 


Onnentoivotukset kaikille koulunsa päättäjille, ylioppilaille, ammatinsaajille ja vastavalmistuneille!

Yhtäläisen ihanaa kesää kaikille!


SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihania akileijoja! Lapsuuden kesät on ihania muistoja. <3 Mukavaa kesäkuuta :)

  VastaaPoista
 2. Ihan sama fiilis, tuntuu kuin itselläkin ois alkanut loma kun pojat aloittivat kesälomansa. Ihanaa kesää koko poppoolle<3

  VastaaPoista
 3. Woah! I’m enjoying the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that “ perfect balance” between superb usability and visual appeal. I must say you’ve done a very good job with this.
  Movingapt

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig